Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
durum, intibak, yasası

İntibak Yasası Son Durum Nedir?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Emekli İntibak Yasası | Kimler Ne Kadar Zam Alacak?

Emekliler arasındaki maaş adaletsizliği tarihe karışıyor Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı intibak yasa tasarısını tamamlamak üzere

Buna göre düzenlemeden 1982-2000 tarihleri arasında emekli olanlar yararlanacak Yeni maaşların belirlenmesi için 3600 gün prim temel alındı Çalışmaya göre prim gün sayısı arttıkça maaş da artacak

9000 gün prim yatıran bir emekli yeni düzenlemeyle 200 Tl intibak zammı alabilecek

Dul ve yetim aylığı alanlar ve engelli statüsüyle emekli olanlar da intibak zammından yararlanabilecek

İntibak kapsamında bulunan her emeklinin dosyası tek tek incelemeye alınacak ve prim gün sayıları hesaplanacak 2,5 milyon kişinin beklediği intibak zamlı maaşlarının 2013′te emeklilerin cebine girmesi hedefleniyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com