|
|
Konu Araçları |
aöl, düz, geçiş, hakkı, lisesinden, liseye, maöl, meslek, varmıdır, yapılabilir |
Meslek Lisesinden Düz Liseye Geçiş Yapılabilir Mi? Maöl. Aöl. Geçiş Hakkı Varmıdır? |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Meslek Lisesinden Düz Liseye Geçiş Yapılabilir Mi? Maöl. Aöl. Geçiş Hakkı Varmıdır?Meslek Lisesinden Düz Liseye Geçiş Yapılabilir Mi? MAÖL AÖL Geçiş Hakkı Varmıdır? Meslek Lisesinden Düz Liseye Geçiş Yapılabilir Mi? MAÖL AÖL Geçiş Hakkı Varmıdır? Bölüm seçmeleri ( Sözel , Sayısal ,Eşit Ağırlık ) 10 sınıf başında yapılmaktadır Şayet henüz bölüm seçmediyseniz , geçiş yapabilirsiniz |
Meslek Lisesinden Düz Liseye Geçiş Yapılabilir Mi? Maöl. Aöl. Geçiş Hakkı Varmıdır? |
09-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Meslek Lisesinden Düz Liseye Geçiş Yapılabilir Mi? Maöl. Aöl. Geçiş Hakkı Varmıdır?Meslek Lisesinden Düz Liseye Geçiş Hakkı Çıktı 2011 Meslekî Açık Öğretim Lisesi öğrencileri isterlerse Açık Öğretim Lisesine geçiş yapabilirler Meslekî Açık Öğretim Lisesinden Açık Öğretim Lisesine geçmek isteyen öğrenciler, Meslekî Açık Öğretim Lisesinden Açık Öğretim Lisesine geçmek istediğine dair dilekçesini (dilekçe kanuna göre) Müdürlüğümüze göndermesi gerekmektedir Müdürlüğümüze ulaşan dilekçeler incelendikten sonra, geçiş işlemine uygun olan öğrencilerin geçişleri yapılır NOT: 1 Faks yolu ile başvuru kabul edilmez 2 Meslekî Açık Öğretim Lisesinden Açık Öğretim Lisesine geçişler Yeni Kayıt ve Kayıt yenileme dönemlerinde yapılmaktadır Bu dönemler dışında gönderilen dilekçeler işleme alınmayacaktır 3 18 yaşını doldurmamış öğrencilerin dilekçelerine velileri imza atmalıdır 4 Dilekçe örneği için buraya tıklayınız |
|