Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aöl, düz, geçiş, hakkı, lisesinden, liseye, maöl, meslek, varmıdır, yapılabilir

Meslek Lisesinden Düz Liseye Geçiş Yapılabilir Mi? Maöl. Aöl. Geçiş Hakkı Varmıdır?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Meslek Lisesinden Düz Liseye Geçiş Yapılabilir Mi? Maöl. Aöl. Geçiş Hakkı Varmıdır?

Meslek Lisesinden Düz Liseye Geçiş Yapılabilir Mi? MAÖL AÖL Geçiş Hakkı Varmıdır?
Meslek Lisesinden Düz Liseye Geçiş Yapılabilir Mi? MAÖL AÖL Geçiş Hakkı Varmıdır?

Bölüm seçmeleri ( Sözel , Sayısal ,Eşit Ağırlık ) 10 sınıf başında yapılmaktadır Şayet henüz bölüm seçmediyseniz , geçiş yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Meslek Lisesinden Düz Liseye Geçiş Hakkı Çıktı 2011

Meslekî Açık Öğretim Lisesi öğrencileri isterlerse Açık Öğretim Lisesine geçiş yapabilirler

Meslekî Açık Öğretim Lisesinden Açık Öğretim Lisesine geçmek isteyen öğrenciler, Meslekî Açık Öğretim Lisesinden Açık Öğretim Lisesine geçmek istediğine dair dilekçesini (dilekçe kanuna göre) Müdürlüğümüze göndermesi gerekmektedir Müdürlüğümüze ulaşan dilekçeler incelendikten sonra, geçiş işlemine uygun olan öğrencilerin geçişleri yapılır

NOT:
1 Faks yolu ile başvuru kabul edilmez

2 Meslekî Açık Öğretim Lisesinden Açık Öğretim Lisesine geçişler Yeni Kayıt ve Kayıt yenileme dönemlerinde yapılmaktadır Bu dönemler dışında gönderilen dilekçeler işleme alınmayacaktır 3 18 yaşını doldurmamış öğrencilerin dilekçelerine velileri imza atmalıdır
4 Dilekçe örneği için buraya tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com