Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2012, düzenleme, ehliyet, sınavına, yeni

Ehliyet Sınavına Yeni Düzenleme 2012

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2011 Ehliyet sınavı,2012 Ehliyet sınavı,ehliyete yeni düzenleme,ehliyet alacaklar neler yapmalı,Ehliyet alacaklar dikkat,Ehliyet kuslarında devamsızlık,meb Ehliyet sınavına yeni düzenleme

Ehliyet alacaklar dikkat!
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), sürücü kurslarına formalite icabı kaydolan ancak devamsızlık yapanlarla mücadeleye başlıyor

MEB sürücü kurslarını mercek altına alıyor Devamsızlığı tespit edilen şoför adayları sınava alınmayacak ve gerekli şartları taşımayan kurslar hakkında yasal işlem yapılacak

Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü, sürücü kurslarını habersiz olarak denetleyecek, kurslara katılmayan öğrencileri belirleyecek Bu kişiler ehliyet sınavına giremeyecek Yetkililer denetimler sırasında gerekli şartları taşımadığı tespit edilen sürücü kursları hakkında da yasal işlem yapacak

alıntı netten

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com