Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eğitimin, turizmde, turizminde, türk, önemi

Turizmde Eğitimin Önemi - Türk Turizminde Eğitimin Önemi

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

TURİZM VE EĞİTİM

Japonya dan Türkiyeye Nemrutu görmeye gelen Yamazaki çifti Besniye geldi Besni benim doğduğum yer Burada gördüklerinden etkilenen çift 137 bin dolar bağışlayarak okul yapılmasını istediler Bu istekleri bizleri çok şaşırttı düşünülecek olursa Japonya neresi, Besni neresi Besni Güneydoğuda küçük bir ilçe fakat okuma yazma oranı yüksek, sosyal yaşamı hareketlidir İlçemizde devlet tarafından yapılmış hiçbir yatırıma rastlayamazsınız Japon çiftin isteği bizleri çok sevindirdi şimdi okul inşaatını gezmeye geldiler3 gün kaldılar Burada Turizmin önemide açığa çıkıyor birkez daha, turizmin sayesinde eğitim dünyamız bir okul kazandı

Ulusal basınımız bu olaydan hiç bahsetmemişti, dünkü sabah gazetesinde görünce hem şaşırdım hem sevindimBesnimizin üzümüde ünlüdürKültürel yapımızda zengindir Yamazaki çiftine teşekkür ediyoruz tüm Besnililer olarak Bizi yönetenlerin görmediği eksikliği onlar görüp eğitime katkıda bulundular

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com