Çocuk Hakları İle İlgili Sloganlar Nelerdir? Çocuk Hakları İle İlgili Afişler Neler? |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çocuk Hakları İle İlgili Sloganlar Nelerdir? Çocuk Hakları İle İlgili Afişler Neler?Çocuk Hakları İle İlgili Sloganlar Nelerdir? Çocuk Hakları İle İlgili Afişler Neler? Çocuk Hakları İle İlgili Sloganlar Nelerdir? Çocuk Hakları İle İlgili Afişler Neler? "Biz geleceğiz, gelecek bizim" Erken yaşta çalıştırılmak değil okumak istiyoruz Tazecik bedenlerimiz kullanılsın istemiyoruz "Çocukluk hakkımız söke söke alırız" "Suçlu çocuk yoktur, suç itilmiş çocuk vardır" “Kız çocukları okula gitmeli, onların da eğitim hakkı var” “Doğuda, batıda ve tüm dünyadaki çocukların okumasını istiyorum” “Çocuklar yarının büyüğüdür” “Sokakta ki çocukların da eğitime ihtiyacı var” “Çocuğum, haklarımı koruyacağım” “Çocuk Hakları çocuklarla da konuşulmalı” ”Çocukların haklarının olduğunu unutmayalım Çünkü birçok yerde varlar Bize sevinç veriyorlar” “Oynamak; çocuklar için sadece bir zevk aracı değil, gelişmeleri içinde önemli bir etkendir Bırakın çocuklarımız oyun oynasın” “Biz yoksuluz,çalışmam gerekli biliyorum ama ben aslında okula gitmek istiyorum” |
Çocuk Hakları İle İlgili Sloganlar Nelerdir? Çocuk Hakları İle İlgili Afişler Neler? |
09-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çocuk Hakları İle İlgili Sloganlar Nelerdir? Çocuk Hakları İle İlgili Afişler Neler?tazecik bedenimizle pırlanta gözlerimizle çalıştırılmak değil okumak istiyoruz haydi çocuklar okula bu tamamen benim uydurmam yaşım 11 msn adresim: zeynep_ertop@hotmailcom |
09-11-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çocuk Hakları İle İlgili Sloganlar Nelerdir? Çocuk Hakları İle İlgili Afişler Neler?Alıntı: nebahat çor´isimli üyeden Alıntı tazecik bedenimizle pırlanta gözlerimizle çalıştırılmak değil okumak istiyoruz haydi çocuklar okula bu tamamen benim uydurmam yaşım 11 msn adresim: zeynep_ertop@hotmailcom Sık sık uğra buraya ve bu güzel kendine özgü çalışmalarını bizlerle paylaş Paylaşımın için teşekkürler [img]images/smilies/maxih1 (12)gif[/img] |
|