Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adresi, msn, windowslive

Windowslive Msn Adresi Al

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Windowslive Msn Adresi Al@windowslivecom Hesabını Al

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

@windowslivecom Hesabını Al
Windowslive Msn Adresi Al - @windowslivecom Hesabını Al Resimli Anlatım

Şu anda hotmail'de bulunun küçük bir açık sayesinde @windowslivecom uzantılı mail adresleri alınabiliyor Haberi okuyup siz de yeni hesabınızı alın
Yapmanız gereken ilk şey Hotmail is now Windows Live Hotmail Free e-mail with security by Microsoft adresine girip yeni bir hesap başlatmak İlk başta göreceğiniz şey Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs bilgilerinizi paylaşmayınızcom uzatısı olacak Şimdi gelelim açıktan faydalanmaya, aşağıdaki adımları takip edin

1 Adres satırında aşağıda seçili halde gösterilen kısmı bulun ve hm kısmını silin Sadece newuseraspx kalsın

2 Aşağıda seçili halde gösterilen kısmı bulun ve silin

3 Yukardaki 2 adımı gerçekleştirdikten sonra enter'a basın İşlem tamamdır Yeni adresinizi seçin, umarız sizden önce biri almamıştır Adres satırı aynen aşağıdaki gibi olacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com