![]() |
Windows 7 Dns Değiştirme (Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows 7 Dns Değiştirme (Resimli Anlatım)Windows 7 Dns Değiştirme (Resimli Anlatım) Windows 7 Dns Değiştirme (Resimli Anlatım) Windows 7 ile Yasaklı Sitelere Girme- Dns Değiştirme (Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
![]() |
Windows 7 Dns Değiştirme (Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows 7 Dns Değiştirme (Resimli Anlatım)Windows 7 Dns Değiştirme (Resimli Anlatım) Windows 7 ile Yasaklı Sitelere Girme- Dns Değiştirme (Resimli Anlatım) Windows 7 ile Yasaklı Sitelere Girme- Dns Değiştirme (Resimli Anlatım) Belki bilmiyenler vardır diye anlatıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayarımızın sağ alt köşesindeki simgelerden ekran şeklinde olan'a sağ tıklayın (sağdaki gibi) ![]() 'Ağ ve Paylaşım Merkezi'ni Aç'a basın; ![]() Açılan pencerede 'Yerel ağ bağlantısı'na tıklayın ![]() Yerel ağ bağlantısı penceresinden 'Özellikler'e tıklıyoruz ![]() ![]() Açılan pencerede 'İnternet protokolü sürüm 4'ü seçiyor ve 'Özellikler'e basıyoruz ![]() ![]() Burada 'Aşağıdaki sunucu DNS adreslerini kullan'ı aktif ediyoruz ve DNS adresimizi giriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Girebileceğiniz örnek DNS adresleri; Google DNS; 8 ![]() ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() Open DNS; 208 ![]() ![]() ![]() 208 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|