![]() |
Sağlık Kurulu Raporu Veren Hastaneler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sağlık Kurulu Raporu Veren HastanelerSağlık Kurulu Raporu Veren Hastaneler Sağlık Kurulu Raporu Veren Hastaneler ÖZÜRLÜ SAĞLIK KURULU RAPORU VERMEYE YETKİLİ SAĞLIK KURULUŞLARI Adana - Ceyhan Devlet Hastanesi Adana - Adana Devlet Hastanesi Adana - Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adana - Adana Çukurova Dr ![]() Adana - Kozan Devlet Hastanesi Adana - Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Adana - Başkent Üniversitesi Dr ![]() Adana - Adana Asker Hastanesi Adıyaman - Adıyaman Devlet Hastanesi Adıyaman - Besni Devlet Hastanesi Adıyaman - Adıyaman 82 ![]() Adıyaman - Kahta Devlet Hastanesi Afyonkarahisar - Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Afyonkarahisar - Sandıklı Devlet Hastanesi Afyonkarahisar - Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ağrı - Ağrı Devlet Hastanesi Ağrı - Doğubeyazıt Dr ![]() Ağrı - Patnos Devlet Hastanesi Ağrı - Ağrı Asker Hastanesi Amasya - Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi Amasya - Merzifon Devlet Hastanesi Amasya - Merzifon Asker Hastanesi Ankara - Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Dr ![]() ![]() Ankara - Dr ![]() Ankara - Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi Ankara - Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi Ankara - Sincan Dr ![]() Ankara - Etimesgut Prof Dr ![]() Ankara - Elmadağ Dr ![]() Ankara - Ankara Meslek Hastalıkları Hastanesi Ankara - Beypazarı Devlet Hastanesi Ankara - Yenimahalle Devlet Hastanesi Ankara - Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi Ankara - Kızılcahamam Devlet Hastanesi Ankara - Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina ve Dikimevi Hastanesi Ankara - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ankara - Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ankara - Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dr ![]() Ankara - Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ankara - Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ankara - Gülhane Askeri Tıp Fakültesi Eğitim Hastanesi Ankara - Ankara Asker Hastanesi Ankara - Etimesgut Asker Hastanesi Ankara - Beytepe Asker Hastanesi Antalya - Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Antalya - Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Antalya - Finike Devlet Hastanesi Antalya - Alanya Devlet Hastanesi Antalya - Kemer Devlet Hastanesi Antalya - Serik Devlet Hastanesi Antalya - Korkuteli Devlet Hastanesi Antalya - Kumluca Devlet Hastanesi Antalya - Manavgat Devlet Hastanesi Antalya - Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Antalya - Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Merkezi Artvin - Artvin Devlet Hastanesi Aydın - Aydın Devlet Hastanesi Aydın - Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Aydın - Nazilli Devlet Hastanesi Aydın - Kuşadası Devlet Hastanesi Aydın - Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Aydın - Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Balıkesir - Balıkesir Devlet Hastanesi Balıkesir - Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi Balıkesir - Burhaniye Devlet Hastanesi Balıkesir - Gönen Devlet Hastanesi Balıkesir - Edremit Devlet Hastanesi Balıkesir - Ayvalık Devlet Hastanesi Balıkesir - Bandırma Devlet Hastanesi Balıkesir - Balıkesir Asker Hastanesi Balıkesir - Edremit Asker Hastanesi Bilecik - Bilecik Devlet Hastanesi Bilecik - Bozüyük Devlet Hastanesi Bingöl - Bingöl Devlet Hastanesi Bitlis - Bitlis Devlet Hastanesi Bitlis - Tatvan Devlet Hastanesi Bitlis - Tatvan Asker Hastanesi Bolu - Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Bolu - Bolu İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Bolu - Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi Burdur - Burdur Devlet Hastanesi Burdur - Bucak Devlet Hastanesi Bursa - Bursa Devlet Hastanesi Bursa - Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bursa - Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Bursa - Bursa Dörtçelik Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Bursa - Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bursa - Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi Bursa - İnegöl Devlet Hastanesi Bursa - İznik Devlet Hastanesi Bursa - Karacabey Devlet Hastanesi Bursa - Mustafa Kemalpaşa Devlet Hastanesi Bursa - Orhangazi Devlet Hastanesi Bursa - Yenişehir Devlet Hastanesi Bursa - Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Bursa - Bursa Asker Hastanesi Çanakkale - Çanakkale Devlet Hastanesi Çanakkale - Çan Devlet Hastanesi Çanakkale - Biga Devlet Hastanesi Çanakkale - Onsekiz Mart Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Çanakkale - Çanakkale Asker Hastanesi Çanakkale - Gelibolu Asker Hastanesi Çankırı - Çankırı Devlet Hastanesi Çorum - Çorum Devlet Hastanesi Denizli - Denizli Devlet Hastanesi Denizli - Denizli Servergazi Devlet Hastanesi Denizli - Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Denizli - Denizli Asker Hastanesi Diyarbakır - Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyarbakır - Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi Diyarbakır - Ergani Devlet Hastanesi Diyarbakır - Bismil Devlet Hastanesi Diyarbakır - Silvan Dr ![]() Diyarbakır - Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diyarbakır - Diyarbakır Asker Hastanesi Edirne - Edirne Devlet Hastanesi Edirne - Keşan Devlet Hastanesi Edirne - Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Elazığ - Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Elazığ - Elazığ Harput Devlet Hastanesi Elazığ - Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Elazığ - Elazığ Asker Hastanesi Erzincan - Erzincan Devlet Hastanesi Erzincan - Erzincan Asker Hastanesi Erzurum - Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Erzurum - Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi Erzurum - Oltu Devlet Hastanesi Erzurum - Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Erzurum - Erzurum Mareşal Çakmak Hastanesi Eskişehir - Eskişehir Devlet Hastanesi Eskişehir - Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Eskişehir - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Eskişehir - Eskişehir Asker Hastanesi Gaziantep - Gaziantep Av ![]() Gaziantep - Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi Gaziantep - Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Gaziantep - Nizip Devlet Hastanesi Gaziantep - Şehitkamil Devlet Hastanesi Giresun - Giresun Prof ![]() ![]() ![]() Gümüşhane - Gümüşhane Devlet Hastanesi Hakkari - Hakkari Devlet Hastanesi Hakkari - Yüksekova Devlet Hastanesi Hatay - Hatay Antakya Devlet Hastanesi Hatay - İskenderun Devlet Hastanesi Hatay - Dörtyol Devlet Hastanesi Hatay - Kırıkhan Devlet Hastanesi Hatay - İskenderun Asker Hastanesi Hatay - Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Isparta - Isparta Devlet Hastanesi Isparta - Isparta Gülkent Devlet Hastanesi Isparta - Yalvaç Devlet Hastanesi Isparta - Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Isparta - Isparta Asker Hastanesi Mersin - Mersin Devlet Hastanesi Mersin - Mersin Toros Devlet Hastanesi Mersin - Tarsus Devlet Hastanesi Mersin - Anamur Devlet Hastanesi Mersin - Erdemli Devlet Hastanesi Mersin - Silifke Devlet Hastanesi Mersin - Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İstanbul - Arnavutköy Devlet Hastanesi İstanbul - Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Bakırköy Prof ![]() ![]() İstanbul - Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Büyükçekmece Devlet Hastanesi İstanbul - Dr ![]() İstanbul - Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Dr ![]() İstanbul - Bakırköy Dr ![]() İstanbul - Paşabahçe Devlet Hastanesi İstanbul - İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Esenyurt Devlet Hastanesi İstanbul - Silivri Prof ![]() ![]() İstanbul - Başakşehir Devlet Hastanesi İstanbul - Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Kağıthane Devlet Hastanesi İstanbul - Eyüp Devlet Hastanesi İstanbul - Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi İstanbul - Tuzla Devlet Hastanesi İstanbul - Şile Devlet Hastanesi İstanbul - Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - İstinye Devlet Hastanesi İstanbul - Pendik Devlet Hastanesi İstanbul - Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi İstanbul - Prof ![]() ![]() ![]() İstanbul - Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi İstanbul - Bayrampaşa Devlet Hastanesi İstanbul - Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi İstanbul - Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Tacirler Eğitim Vakfı Sultanbeyli Devlet Hastanesi İstanbul - Üsküdar Devlet Hastanesi İstanbul - Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi İstanbul - İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi İstanbul - İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi İstanbul - Sağlık Bakanlığı - Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Maltepe Üniversitesi Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Kasımpaşa Asker Hastanesi İstanbul - Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Komutanlığı İstanbul - Gümüşsuyu Asker Hastanesi İzmir - İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir - İzmir Dr ![]() İzmir - İzmir Dr ![]() İzmir - İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi İzmir - İzmir Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi İzmir - İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir - İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir - Aliağa Devlet Hastanesi İzmir - Bayındır Devlet Hastanesi İzmir - Bergama Dr ![]() İzmir - Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi İzmir - Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi İzmir - Çeşme Alper Çizgekanat Devlet Hastanesi İzmir - Foça Devlet Hastanesi İzmir - Menemen Devlet Hastanesi İzmir - Ödemiş Devlet Hastanesi İzmir - Seferihisar Nejat Hepkon Devlet Hastanesi İzmir - Tire Devlet Hastanesi İzmir - Torbalı M ![]() İzmir - Urla Devlet Hastanesi İzmir - Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İzmir - Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İzmir - Güzelyalı Asker Hastanesi İzmir - İzmir Asker Hastanesi Kars - Kars Devlet Hastanesi Kars - Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kars - Sarıkamış Asker Hastanesi Kastamonu - Kastamonu Dr ![]() Kastamonu - Kastamonu Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Kayseri - Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kayseri - Develi Hatice-Muammer Kocatürk Devlet Hastanesi Kayseri - Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kayseri - Kayseri Asker Hastanesi Kırklareli - Kırklareli Devlet Hastanesi Kırklareli - Lüleburgaz Devlet Hastanesi Kırşehir - Kırşehir Devlet Hastanesi Kocaeli - Kocaeli Devlet Hastanesi Kocaeli - Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi Kocaeli - Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kocaeli - Gebze Fatih Devlet Hastanesi Kocaeli - Darıca Farabi Devlet Hastanesi Kocaeli - Gölcük Devlet Hastanesi Kocaeli - Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi Kocaeli - Karamürsel Devlet Hastanesi Kocaeli - Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kocaeli - Gölcük Asker Hastanesi Kocaeli - Derince Asker Hastanesi Konya - Konya Numune Hastanesi Konya - Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konya - Akşehir Devlet Hastanesi Konya - Beyşehir Devlet Hastanesi Konya - Ereğli Devlet Hastanesi Konya - Beyhekim Devlet Hastanesi Konya - Seydişehir Devlet Hastanesi Konya - Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Konya - Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Merkezi Konya - Konya Asker Hastanesi Kütahya - Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi Kütahya - Kütahya Asker Hastanesi Malatya - Malatya Devlet Hastanesi Malatya - İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Malatya - Malatya Asker Hastanesi Manisa - Manisa Devlet Hastanesi Manisa - Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi Manisa - Akhisar Devlet Hastanesi Manisa - Salihli Devlet Hastanesi Manisa - Saruhanlı Devlet Hastanesi Manisa - Soma Devlet Hastanesi Manisa - Turgutlu Devlet Hastanesi Manisa - Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Manisa - Manisa Asker Hastanesi Kahramanmaraş - Kahramanmaraş Devlet Hastanesi Kahramanmaraş - Kahramanmaraş Yenişehir Devlet Hastanesi Kahramanmaraş - Elbistan Devlet Hastanesi Kahramanmaraş - Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Mardin - Mardin Devlet Hastanesi Mardin - Kızıltepe Devlet Hastanesi Mardin - Midyat Devlet Hastanesi Mardin - Nusaybin Devlet Hastanesi Muğla - Muğla Devlet Hastanesi Muğla - Bodrum Devlet Hastanesi Muğla - Fethiye Devlet Hastanesi Muğla - Marmaris Devlet Hastanesi Muğla - Milas 75 ![]() Muğla - Aksaz Asker Hastanesi Muş - Muş Devlet Hastanesi Nevşehir - Nevşehir Dr ![]() ![]() Niğde - Niğde Devlet Hastanesi Ordu - Ordu Devlet Hastanesi Ordu - Ordu Boztepe Devlet Hastanesi Ordu - Fatsa Devlet Hastanesi Ordu - Ünye Devlet Hastanesi Rize - Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Rize - Rize 82 ![]() Sakarya - Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sakarya - Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi Samsun - Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sakarya - Toyotasa Acil Yardım Hastanesi Samsun - Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi Samsun - Çarşamba Devlet Hastanesi Samsun - Samsun Gazi Devlet Hastanesi Samsun - Vezirköprü Devlet Hastanesi Samsun - Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Samsun - Samsun Asker Hastanesi Siirt - Siirt Devlet Hastanesi Sinop - Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Sivas - Sivas Numune Hastanesi Sivas - Sivas Devlet Hastanesi Sivas - Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Sivas - Sivas Asker Hastanesi Tekirdağ - Tekirdağ Devlet Hastanesi Tekirdağ - Çerkezköy Devlet Hastanesi Tekirdağ - Çorlu Devlet Hastanesi Tekirdağ - Çorlu Asker Hastanesi Tokat - Tokat Devlet Hastanesi Tokat - Erbaa Devlet Hastanesi Tokat - Niksar Devlet Hastanesi Tokat - Turhal Devlet Hastanesi Tokat - Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Trabzon - Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Trabzon - Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Trabzon - Of Devlet Hastanesi Trabzon - Vakfıkebir Devlet Hastanesi Trabzon - Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Tunceli - Tunceli Devlet Hastanesi Şanlıurfa - Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Şanlıurfa - Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Şanlıurfa - Siverek Devlet Hastanesi Şanlıurfa - Viranşehir Devlet Hastanesi Şanlıurfa - Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Uşak - Uşak Devlet Hastanesi Van - Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Van - Van İpekyolu Devlet Hastanesi Van - Erciş Devlet Hastanesi Van - Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Van - Van Asker Hastanesi Yozgat - Yozgat Devlet Hastanesi Yozgat - Sorgun Devlet Hastanesi Zonguldak - Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Zonguldak - Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Zonguldak - Çaycuma Devlet Hastanesi Zonguldak - Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Aksaray - Aksaray Devlet Hastanesi Bayburt - Bayburt Devlet Hastanesi Karaman - Karaman Devlet Hastanesi Kırıkkale - Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Kırıkkale - Kırıkkale Hacı Hidayet Doğruer Devlet Hastanesi Kırıkkale - Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Süleyman Demirel Araştırma ve Uygulama Hastanesi Batman - Batman Bölge Devlet Hastanesi Şırnak - Şırnak Devlet Hastanesi Şırnak - Cizre Dr ![]() Bartın - Bartın Devlet Hastanesi Ardahan - Ardahan Devlet Hastanesi Ardahan - Ardahan Asker Hastanesi Iğdır - Iğdır Devlet Hastanesi Yalova - Yalova Devlet Hastanesi Karabük - Karabük Devlet Hastanesi Karabük - Karabük Şirinevler Devlet Hastanesi Karabük - Safranbolu Devlet Hastanesi Kilis - Kilis Devlet Hastanesi Osmaniye - Osmaniye Devlet Hastanesi Osmaniye - Düziçi Devlet Hastanesi Osmaniye - Kadirli Devlet Hastanesi Düzce - Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Düzce - Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ÖZÜRLÜ SAĞLIK KURULU RAPORLARI HAKEM HASTANE LİSTESİ Adana - Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Afyon - Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Ankara - Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Dr ![]() Ankara - Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Antalya - Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aydın - Aydın Devlet Hastanesi Balıkesir - Balıkesir Devlet Hastanesi Bursa - Bursa Devlet Hastanesi Çanakkale - Çanakkale Devlet Hastanesi Denizli - Denizli Devlet Hastanesi Diyarbakır - Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Elazığ - Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Erzurum - Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gaziantep - Gaziantep Av ![]() İstanbul - Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Bakırköy Prof ![]() ![]() İstanbul - Dr ![]() İstanbul - Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir - İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir - Dr ![]() İzmir - İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir - İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kahramanmaraş - Kahramanmaraş Devlet Hastanesi Kayseri - Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konya - Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Malatya - Malatya Devlet Hastanesi Sakarya - Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Samsun - Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sivas - Sivas Numune Hastanesi Şanlıurfa - Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Trabzon - Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Van - Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Zonguldak - Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Kaynak (17 Mart 2011): Sağlık Bakanlığı'nın yayınladığı liste |
![]() |
![]() |
|