|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hastaneler, kurulu, raporu, sağlık, vermeye, yetkili |
![]() |
Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Hastaneler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili HastanelerSağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Hastaneler Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Hastaneler Sağlık Kurulu Raporu Veren Hastaneler ÖZÜRLÜ SAĞLIK KURULU RAPORU VERMEYE YETKİLİ SAĞLIK KURULUŞLARI Adana - Ceyhan Devlet Hastanesi Adana - Adana Devlet Hastanesi Adana - Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adana - Adana Çukurova Dr ![]() Adana - Kozan Devlet Hastanesi Adana - Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Adana - Başkent Üniversitesi Dr ![]() Adana - Adana Asker Hastanesi Adıyaman - Adıyaman Devlet Hastanesi Adıyaman - Besni Devlet Hastanesi Adıyaman - Adıyaman 82 ![]() Adıyaman - Kahta Devlet Hastanesi Afyonkarahisar - Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Afyonkarahisar - Sandıklı Devlet Hastanesi Afyonkarahisar - Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ağrı - Ağrı Devlet Hastanesi Ağrı - Doğubeyazıt Dr ![]() Ağrı - Patnos Devlet Hastanesi Ağrı - Ağrı Asker Hastanesi Amasya - Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi Amasya - Merzifon Devlet Hastanesi Amasya - Merzifon Asker Hastanesi Ankara - Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Dr ![]() ![]() Ankara - Dr ![]() Ankara - Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi Ankara - Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi Ankara - Sincan Dr ![]() Ankara - Etimesgut Prof Dr ![]() Ankara - Elmadağ Dr ![]() Ankara - Ankara Meslek Hastalıkları Hastanesi Ankara - Beypazarı Devlet Hastanesi Ankara - Yenimahalle Devlet Hastanesi Ankara - Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi Ankara - Kızılcahamam Devlet Hastanesi Ankara - Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina ve Dikimevi Hastanesi Ankara - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ankara - Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ankara - Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dr ![]() Ankara - Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ankara - Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ankara - Gülhane Askeri Tıp Fakültesi Eğitim Hastanesi Ankara - Ankara Asker Hastanesi Ankara - Etimesgut Asker Hastanesi Ankara - Beytepe Asker Hastanesi Antalya - Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Antalya - Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Antalya - Finike Devlet Hastanesi Antalya - Alanya Devlet Hastanesi Antalya - Kemer Devlet Hastanesi Antalya - Serik Devlet Hastanesi Antalya - Korkuteli Devlet Hastanesi Antalya - Kumluca Devlet Hastanesi Antalya - Manavgat Devlet Hastanesi Antalya - Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Antalya - Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Merkezi Artvin - Artvin Devlet Hastanesi Aydın - Aydın Devlet Hastanesi Aydın - Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Aydın - Nazilli Devlet Hastanesi Aydın - Kuşadası Devlet Hastanesi Aydın - Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Aydın - Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Balıkesir - Balıkesir Devlet Hastanesi Balıkesir - Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi Balıkesir - Burhaniye Devlet Hastanesi Balıkesir - Gönen Devlet Hastanesi Balıkesir - Edremit Devlet Hastanesi Balıkesir - Ayvalık Devlet Hastanesi Balıkesir - Bandırma Devlet Hastanesi Balıkesir - Balıkesir Asker Hastanesi Balıkesir - Edremit Asker Hastanesi Bilecik - Bilecik Devlet Hastanesi Bilecik - Bozüyük Devlet Hastanesi Bingöl - Bingöl Devlet Hastanesi Bitlis - Bitlis Devlet Hastanesi Bitlis - Tatvan Devlet Hastanesi Bitlis - Tatvan Asker Hastanesi Bolu - Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Bolu - Bolu İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Bolu - Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi Burdur - Burdur Devlet Hastanesi Burdur - Bucak Devlet Hastanesi Bursa - Bursa Devlet Hastanesi Bursa - Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bursa - Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Bursa - Bursa Dörtçelik Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Bursa - Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bursa - Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi Bursa - İnegöl Devlet Hastanesi Bursa - İznik Devlet Hastanesi Bursa - Karacabey Devlet Hastanesi Bursa - Mustafa Kemalpaşa Devlet Hastanesi Bursa - Orhangazi Devlet Hastanesi Bursa - Yenişehir Devlet Hastanesi Bursa - Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Bursa - Bursa Asker Hastanesi Çanakkale - Çanakkale Devlet Hastanesi Çanakkale - Çan Devlet Hastanesi Çanakkale - Biga Devlet Hastanesi Çanakkale - Onsekiz Mart Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Çanakkale - Çanakkale Asker Hastanesi Çanakkale - Gelibolu Asker Hastanesi Çankırı - Çankırı Devlet Hastanesi Çorum - Çorum Devlet Hastanesi Denizli - Denizli Devlet Hastanesi Denizli - Denizli Servergazi Devlet Hastanesi Denizli - Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Denizli - Denizli Asker Hastanesi Diyarbakır - Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyarbakır - Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi Diyarbakır - Ergani Devlet Hastanesi Diyarbakır - Bismil Devlet Hastanesi Diyarbakır - Silvan Dr ![]() Diyarbakır - Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diyarbakır - Diyarbakır Asker Hastanesi Edirne - Edirne Devlet Hastanesi Edirne - Keşan Devlet Hastanesi Edirne - Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Elazığ - Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Elazığ - Elazığ Harput Devlet Hastanesi Elazığ - Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Elazığ - Elazığ Asker Hastanesi Erzincan - Erzincan Devlet Hastanesi Erzincan - Erzincan Asker Hastanesi Erzurum - Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Erzurum - Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi Erzurum - Oltu Devlet Hastanesi Erzurum - Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Erzurum - Erzurum Mareşal Çakmak Hastanesi Eskişehir - Eskişehir Devlet Hastanesi Eskişehir - Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Eskişehir - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Eskişehir - Eskişehir Asker Hastanesi Gaziantep - Gaziantep Av ![]() Gaziantep - Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi Gaziantep - Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Gaziantep - Nizip Devlet Hastanesi Gaziantep - Şehitkamil Devlet Hastanesi Giresun - Giresun Prof ![]() ![]() ![]() Gümüşhane - Gümüşhane Devlet Hastanesi Hakkari - Hakkari Devlet Hastanesi Hakkari - Yüksekova Devlet Hastanesi Hatay - Hatay Antakya Devlet Hastanesi Hatay - İskenderun Devlet Hastanesi Hatay - Dörtyol Devlet Hastanesi Hatay - Kırıkhan Devlet Hastanesi Hatay - İskenderun Asker Hastanesi Hatay - Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Isparta - Isparta Devlet Hastanesi Isparta - Isparta Gülkent Devlet Hastanesi Isparta - Yalvaç Devlet Hastanesi Isparta - Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Isparta - Isparta Asker Hastanesi Mersin - Mersin Devlet Hastanesi Mersin - Mersin Toros Devlet Hastanesi Mersin - Tarsus Devlet Hastanesi Mersin - Anamur Devlet Hastanesi Mersin - Erdemli Devlet Hastanesi Mersin - Silifke Devlet Hastanesi Mersin - Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İstanbul - Arnavutköy Devlet Hastanesi İstanbul - Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Bakırköy Prof ![]() ![]() İstanbul - Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Büyükçekmece Devlet Hastanesi İstanbul - Dr ![]() İstanbul - Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Dr ![]() İstanbul - Bakırköy Dr ![]() İstanbul - Paşabahçe Devlet Hastanesi İstanbul - İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Esenyurt Devlet Hastanesi İstanbul - Silivri Prof ![]() ![]() İstanbul - Başakşehir Devlet Hastanesi İstanbul - Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Kağıthane Devlet Hastanesi İstanbul - Eyüp Devlet Hastanesi İstanbul - Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi İstanbul - Tuzla Devlet Hastanesi İstanbul - Şile Devlet Hastanesi İstanbul - Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - İstinye Devlet Hastanesi İstanbul - Pendik Devlet Hastanesi İstanbul - Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi İstanbul - Prof ![]() ![]() ![]() İstanbul - Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi İstanbul - Bayrampaşa Devlet Hastanesi İstanbul - Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi İstanbul - Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Tacirler Eğitim Vakfı Sultanbeyli Devlet Hastanesi İstanbul - Üsküdar Devlet Hastanesi İstanbul - Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi İstanbul - İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi İstanbul - İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi İstanbul - Sağlık Bakanlığı - Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Maltepe Üniversitesi Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Kasımpaşa Asker Hastanesi İstanbul - Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Komutanlığı İstanbul - Gümüşsuyu Asker Hastanesi İzmir - İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir - İzmir Dr ![]() İzmir - İzmir Dr ![]() İzmir - İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi İzmir - İzmir Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi İzmir - İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir - İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir - Aliağa Devlet Hastanesi İzmir - Bayındır Devlet Hastanesi İzmir - Bergama Dr ![]() İzmir - Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi İzmir - Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi İzmir - Çeşme Alper Çizgekanat Devlet Hastanesi İzmir - Foça Devlet Hastanesi İzmir - Menemen Devlet Hastanesi İzmir - Ödemiş Devlet Hastanesi İzmir - Seferihisar Nejat Hepkon Devlet Hastanesi İzmir - Tire Devlet Hastanesi İzmir - Torbalı M ![]() İzmir - Urla Devlet Hastanesi İzmir - Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İzmir - Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İzmir - Güzelyalı Asker Hastanesi İzmir - İzmir Asker Hastanesi Kars - Kars Devlet Hastanesi Kars - Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kars - Sarıkamış Asker Hastanesi Kastamonu - Kastamonu Dr ![]() Kastamonu - Kastamonu Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Kayseri - Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kayseri - Develi Hatice-Muammer Kocatürk Devlet Hastanesi Kayseri - Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kayseri - Kayseri Asker Hastanesi Kırklareli - Kırklareli Devlet Hastanesi Kırklareli - Lüleburgaz Devlet Hastanesi Kırşehir - Kırşehir Devlet Hastanesi Kocaeli - Kocaeli Devlet Hastanesi Kocaeli - Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi Kocaeli - Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kocaeli - Gebze Fatih Devlet Hastanesi Kocaeli - Darıca Farabi Devlet Hastanesi Kocaeli - Gölcük Devlet Hastanesi Kocaeli - Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi Kocaeli - Karamürsel Devlet Hastanesi Kocaeli - Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kocaeli - Gölcük Asker Hastanesi Kocaeli - Derince Asker Hastanesi Konya - Konya Numune Hastanesi Konya - Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konya - Akşehir Devlet Hastanesi Konya - Beyşehir Devlet Hastanesi Konya - Ereğli Devlet Hastanesi Konya - Beyhekim Devlet Hastanesi Konya - Seydişehir Devlet Hastanesi Konya - Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Konya - Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Merkezi Konya - Konya Asker Hastanesi Kütahya - Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi Kütahya - Kütahya Asker Hastanesi Malatya - Malatya Devlet Hastanesi Malatya - İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Malatya - Malatya Asker Hastanesi Manisa - Manisa Devlet Hastanesi Manisa - Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi Manisa - Akhisar Devlet Hastanesi Manisa - Salihli Devlet Hastanesi Manisa - Saruhanlı Devlet Hastanesi Manisa - Soma Devlet Hastanesi Manisa - Turgutlu Devlet Hastanesi Manisa - Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Manisa - Manisa Asker Hastanesi Kahramanmaraş - Kahramanmaraş Devlet Hastanesi Kahramanmaraş - Kahramanmaraş Yenişehir Devlet Hastanesi Kahramanmaraş - Elbistan Devlet Hastanesi Kahramanmaraş - Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Mardin - Mardin Devlet Hastanesi Mardin - Kızıltepe Devlet Hastanesi Mardin - Midyat Devlet Hastanesi Mardin - Nusaybin Devlet Hastanesi Muğla - Muğla Devlet Hastanesi Muğla - Bodrum Devlet Hastanesi Muğla - Fethiye Devlet Hastanesi Muğla - Marmaris Devlet Hastanesi Muğla - Milas 75 ![]() Muğla - Aksaz Asker Hastanesi Muş - Muş Devlet Hastanesi Nevşehir - Nevşehir Dr ![]() ![]() Niğde - Niğde Devlet Hastanesi Ordu - Ordu Devlet Hastanesi Ordu - Ordu Boztepe Devlet Hastanesi Ordu - Fatsa Devlet Hastanesi Ordu - Ünye Devlet Hastanesi Rize - Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Rize - Rize 82 ![]() Sakarya - Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sakarya - Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi Samsun - Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sakarya - Toyotasa Acil Yardım Hastanesi Samsun - Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi Samsun - Çarşamba Devlet Hastanesi Samsun - Samsun Gazi Devlet Hastanesi Samsun - Vezirköprü Devlet Hastanesi Samsun - Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Samsun - Samsun Asker Hastanesi Siirt - Siirt Devlet Hastanesi Sinop - Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Sivas - Sivas Numune Hastanesi Sivas - Sivas Devlet Hastanesi Sivas - Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Sivas - Sivas Asker Hastanesi Tekirdağ - Tekirdağ Devlet Hastanesi Tekirdağ - Çerkezköy Devlet Hastanesi Tekirdağ - Çorlu Devlet Hastanesi Tekirdağ - Çorlu Asker Hastanesi Tokat - Tokat Devlet Hastanesi Tokat - Erbaa Devlet Hastanesi Tokat - Niksar Devlet Hastanesi Tokat - Turhal Devlet Hastanesi Tokat - Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Trabzon - Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Trabzon - Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Trabzon - Of Devlet Hastanesi Trabzon - Vakfıkebir Devlet Hastanesi Trabzon - Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Tunceli - Tunceli Devlet Hastanesi Şanlıurfa - Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Şanlıurfa - Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Şanlıurfa - Siverek Devlet Hastanesi Şanlıurfa - Viranşehir Devlet Hastanesi Şanlıurfa - Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Uşak - Uşak Devlet Hastanesi Van - Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Van - Van İpekyolu Devlet Hastanesi Van - Erciş Devlet Hastanesi Van - Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Van - Van Asker Hastanesi Yozgat - Yozgat Devlet Hastanesi Yozgat - Sorgun Devlet Hastanesi Zonguldak - Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Zonguldak - Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Zonguldak - Çaycuma Devlet Hastanesi Zonguldak - Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Aksaray - Aksaray Devlet Hastanesi Bayburt - Bayburt Devlet Hastanesi Karaman - Karaman Devlet Hastanesi Kırıkkale - Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Kırıkkale - Kırıkkale Hacı Hidayet Doğruer Devlet Hastanesi Kırıkkale - Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Süleyman Demirel Araştırma ve Uygulama Hastanesi Batman - Batman Bölge Devlet Hastanesi Şırnak - Şırnak Devlet Hastanesi Şırnak - Cizre Dr ![]() Bartın - Bartın Devlet Hastanesi Ardahan - Ardahan Devlet Hastanesi Ardahan - Ardahan Asker Hastanesi Iğdır - Iğdır Devlet Hastanesi Yalova - Yalova Devlet Hastanesi Karabük - Karabük Devlet Hastanesi Karabük - Karabük Şirinevler Devlet Hastanesi Karabük - Safranbolu Devlet Hastanesi Kilis - Kilis Devlet Hastanesi Osmaniye - Osmaniye Devlet Hastanesi Osmaniye - Düziçi Devlet Hastanesi Osmaniye - Kadirli Devlet Hastanesi Düzce - Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Düzce - Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ÖZÜRLÜ SAĞLIK KURULU RAPORLARI HAKEM HASTANE LİSTESİ Adana - Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Afyon - Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Ankara - Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Dr ![]() Ankara - Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara - Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Antalya - Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aydın - Aydın Devlet Hastanesi Balıkesir - Balıkesir Devlet Hastanesi Bursa - Bursa Devlet Hastanesi Çanakkale - Çanakkale Devlet Hastanesi Denizli - Denizli Devlet Hastanesi Diyarbakır - Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Elazığ - Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Erzurum - Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gaziantep - Gaziantep Av ![]() İstanbul - Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Bakırköy Prof ![]() ![]() İstanbul - Dr ![]() İstanbul - Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul - Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir - İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir - Dr ![]() İzmir - İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir - İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kahramanmaraş - Kahramanmaraş Devlet Hastanesi Kayseri - Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konya - Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Malatya - Malatya Devlet Hastanesi Sakarya - Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Samsun - Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sivas - Sivas Numune Hastanesi Şanlıurfa - Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Trabzon - Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Van - Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Zonguldak - Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Kaynak (17 Mart 2011): Sağlık Bakanlığı'nın yayınladığı liste |
![]() |
![]() |
|