|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2012, ders, lira, ücretleri |
![]() |
2012 Ek Ders Ücretleri - 2012 Ek Ders Ücretleri Ne Kadar Kaç Lira |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012 Ek Ders Ücretleri - 2012 Ek Ders Ücretleri Ne Kadar Kaç Lira2012 Ek Ders Ücretleri - 2012 Ek Ders Ücretleri Ne Kadar Kaç Lira 2012 Ek Ders Ücretleri - 2012 Ek Ders Ücretleri Ne Kadar Kaç Lira 2012 Ek Ders Ücretleri Ne Kadar 2012 Yılı Ek Ders ücretleri Ne Kadardır 2012 Ek Ders Ücretleri Ne Kadar Olarak Belirlendi Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararına göre Hizmetiçi Eğitim Faaliyetleri Madde 7- (1) Bakanlık veya verilen yetki uyarınca valilikler tarafından açılan hizmet içi eğitim, kurs ve seminerlerde, aday memurların temel ve hazırlayıcı eğitimlerinde ders vermekle görevlendirilenlere, kamudan ![]() ![]() ![]() Ders görevinin yapılmış sayılacağı haller Madde 16-(1) (1) Bir öğretim yılında 90 günü geçmemek üzere, bu Karar kapsamında bulunan personelden; a) Bakanlıkça veya verilen yetki uyarınca valiliklerce yurt içinde düzenlenen her türlü eğitsel gezi, konferans, kurs ve seminerlerde görevlendirilenler; fiilen yerine getirdikleri bu görevleri süresince, görevlendirildikleri tarihte kendilerine verilmiş ek ders görevleri varsa bu görevlerini yapmış sayılırlar ve buna ilişkin ek ders ücretleri kadrolarının bulunduğu kurumca ödenir ![]() |
![]() |
![]() |
|