![]() |
Ses Kartı Sorunu - Ses Kartı Sorun Giderme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ses Kartı Sorunu - Ses Kartı Sorun Gidermeses kartım calısmıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
Ses Kartı Sorunu - Ses Kartı Sorun Giderme |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ses Kartı Sorunu - Ses Kartı Sorun GidermeBilgisayarımda ses kartım var, ancak Windows onu tanımıyor ![]() Windows'un ses kartınızı tanıması için ses kartınıza ait uyumlu bir sürücüyü bulup yüklemeniz gerekir ![]() ![]() ![]() Windows Update aracılığıyla ses kartınız için bir sürücü olup olmadığına bakın ![]() ![]() ![]() Windows Update ses kartınız için bir sürücü bulmazsa, sürücü olup olmadığını denetlemek için ses kartı üreticisinin Web sitesini ziyaret edin ![]() ![]() ![]() Başlat düğmesi Başlat düğmesinin resmi, Denetim Masası, Sistem ve Bakım ve ardından Aygıt Yöneticisi'ni tıklatarak Aygıt Yöneticisi'ni açın ![]() ![]() Aygıt Yöneticisi'nde, Ses, video ve oyun denetleyicileri altında bir ses kartı arayın ve Windows'un kartınızı tanımadığını onaylayın ![]() Aygıt Yöneticisi'ni kapatın ![]() Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmive ardından Denetim Masası'nı tıklatarak Denetim Masası'nı açın ![]() Denetim Masası'ndaki Ara kutusuna donanım ekle yazın ![]() Donanım Ekleme Sihirbazı ile eski aygıtların sürücülerini yükle'yi tıklatın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|