Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, çocuğun, gelişiminde, okul, önemlidir

Çocuğun Gelişiminde Okul Mu Aile Mi Önemlidir?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocuğun Gelişiminde Okul Mu Aile Mi Önemlidir?

Çocuğun Gelişiminde Okul mu Aile mi Önemlidir?
Çocuğun Gelişiminde Okul mu Aile mi Önemlidir?

Güzel bir münazara konusu arkadaşlar benim fikrim Aile önce gelir, çünkü bir insan kişiliğinin %65'inin anne rahminde oluştuğu kanıtlanmıştır Geriye kalanın büyük bir bölümü ise 0-7 yaş arası şekillenir Böylece kişiliğin %95'i oluşur %5 ise okul ve sonrası Yani ailenin önceliği çok büyük Anne hamileykenki psikolojisi bile etkiliyor bebekleri

Sizin yorumunuz nedir peki bekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Çocuğun Gelişiminde Okul Mu Aile Mi Önemlidir?

Eski 09-30-2013   #2
ben işte kim olcak
Icon1861

arkadaşlar lütfen acil yardım edin 2-3 günüm kaldı münazaram var okul mu aile mi biz okul u savunuyoruz ve acil yardıma ihtiyacım var
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-30-2013   #3
Şengül Şirin

Çocuğun gelişiminde önce aile gelirçocuk eğitimi ailesinden iyi alırsa,okulda verilen eğitimi daha çok kavrar ve benimserEğitimde önce aile sonra okul gelirAile de başlayan eğitim okulun verdiği eğitimle bütünleşerek çocuğun gelişimini en üst seviyeye çıkarırTabiki ailesinden iyi eğitim almamış çocuklar okuldaki eğitimcilerin sayesinde çok üst sıralara gelmişlerdirSize bir örnek vereyimBenim babam çok başarılı bir ilkokul öğretmeniydiokulunda bir olay oluyoröğrencilerinden biri çok yaramaz,saygısız,sorun çıkaran bir çocukAilesi ne yapsa bu çocuğu terbiye edemiyorbir gün bu çocuk okuldaki bayan öğretmeninin kafasına yumurta atıyorögretmenine hakaret ve saygısızlık yapıyorÖğretmen şikayetçi oluyorve çocuğu okuldan atmaya karar veriyorlarRahmetli babam ,olmaz diyorbu çocuğu benim sınıfıma verin,ben okutayımsorumluluk bana ait olsun diyor ve çocuğu babamın sınıfına veriyorlaro haylaz,saygısız,yaramaz çocuk,terbiyeli,söz dinleyen başarılı bir öğrenci oluyorokulunu bitiriyoriyi yerlere geliyorAnnesi bizi görse hala babama dua ediyorBu örnek okulun çocuğun gelişiminde ne kadar önemli olduğunu gösteriyor,

Biraz olsun yardımım dokunmuşsa ne mutlu banabaşarılar

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com