Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, ayşe, aşkı, aşık, neresine, olmuş, taran, taranın, özyılmazer

Ayşe Özyılmazer, Ali Taran'ın Neresine Aşık Olmuş? - Ayşe Özyılmazer, Ali Taran Aşkı

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayşe Özyılmazer, Ali Taran'ın Neresine Aşık Olmuş? - Ayşe Özyılmazer, Ali Taran Aşkı

Ali Taran'ın neresine aşık olmuş?
Ayşe Özyılmazer,Ali Taran'ın neresine aşık olmuş?

Geçtiğimiz hafta, yaklaşık bir aydır tanıdığı Ali Taran'la evlilik kararı alan GÜNAYDIN yazarı Ayşe Özyılmazel: "Bıkmıştım bu âlemden New York'a gitmek istiyordum Ali'den gelen mesajla her şey değişti İlk görüşte aşk bu olmalı Onun önce beynine âşık oldum"

Günaydın yazarı ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel bugün 25 Mayıs'ta tanıştığı, ilk görüşte âşık olduğu ve bir haftada evlenme kararı aldığı 59 yaşındaki Ali Taran'la nikah masasına oturuyor 32 yaşındaki Özyılmazel bu evliliğin perde arkasını dijital dergi Capamagcom için İzzet Çapa'ya anlattı

Şu işi başından anlatsana

İkinci albümüm çıktığında şarkıcı Ayşe geride kalıyordu Varsa yoksa gazeteci Ayşe Bu işin PR'ını yapmam şarttı Bir arkadaşım "Niye Ali Taran'ı aramıyorsun?" dedi

ÜÇ AY SONRA ARADI

Ali'yi tanımıyor muydun?

Yok canım Bu söylediğim Şubat ayında oluyor "Adamın işi yok, benimle uğraşacak!" dedim O aralar Hülya Avşar ile yarışma programında jüriydi Ali Acun Medya'yı aradım, bana onun telefonunu bile vermediler Olayı unutuyordum ki bir arkadaşım telefon numarasını getirdi

Hemen aradın mı?

Arar mıyım? Kibar bir mesaj atıp "Müsait olduğunuzda bana bir randevu verir misiniz?" diye sordum Ama adamdan ses, seda yok! Neyse aradan epey zaman geçti Süpermarket'te Cem Mumcu'nun kitap tanıtımı vardı Orada BKM'den Necati (Akpınar) Abi'yi gördüm Boynuna atladım Ali Taran da onlarla gelmiş meğer O kadar soğuk ve ters bir görünüşü var ki Sonra gittim; "Ali Bey, mesaj atmama rağmen geri dönmediniz" dedim "Ben görmedim öyle bir şey" deyiverdi

O gece mi başladı ilişki?

Hayır canım, ne ilişkisi Çekti gitti adam Meğer Ali de zor günler geçiriyormuş o dönem Taa ikiüç ay sonra, 25 Mayıs'ta aradı

Bakıyorum tarihi de mıh gibi aklına çakmışsın

Çaktım valla Çünkü o sabah öyle kötü kalkmıştım ki Bir yandan her şeyi bırakıp Milano'ya yerleşeyim diyorum, diğer yandan New York'a mı gitsem diye düşünüyorum Bıkmışım bu alemden

Orada ne yapacaksın ki?

Ne olursa yaparım, yazılarımı oradan gönderirim, garsonluk bile yaparım Gerekirse küçük bir Türk restoranında şarkı söylerim

Bizim leylek havalanmadan, yetişti telefon desene!

Aynen! "Ali Bey teşekkür ederim ama ben Türkiye'den gitmeyi düşünüyorum" dedim O da "Yine de zamanın varsa gel" dedi O gün kalkıp bürosuna gittim Aslında orada tanıştık Bir hafta sonra birbirimize açıldık İlk görüşte aşk dedikleri bu olmalı Önce beynine âşık oldum, ayrıca çok iyi bir insan

CUMBURLOP ATLADIM

Yıldırım hızıyla yol aldın

Öyle çabuk oldu ki Tanışmamız bir ay, ilişkimiz 20 gün Eh Ayşe ile aşk böyle olur işte

Yeni şarkının adı artık 'Şaşkın' olur

Ali ile daha çıkmadığımız dönemde Yalın ile planlarımız vardı Bodrum'da beraber şarkı yazacaktık Ali ile 25 Mayıs'ta tanıştık 29 Mayıs'ta Londra'ya gittim Londra'dan dönüşte birbirimize açıldık Film gibi Hesaplanmış, planlanmış hiçbir şey yok

Çocuk planı var mı?

Hiçbir şey düşünemiyorum Bu ilişkide hesap, kitap yok! Hayatımda ilk defa düşünmeden, cumburlop atlıyorum olayın ortasına Birileri hep konuşur Ama artık kimin ne dediği umrumda değil Ben mutlu olmayı seçiyorum

Yürü Nahide'ye, kınaya

Delirdin mi sen, herkes anlar

Kimse anlamaz Masadaki arkadaşlarına da duvak taktırırım Soran olursa, "Özendi kız, bir yeri şişmesin diye" derim

DÜĞÜN HEDİYEM RANGE ROVER CİP

Düğüne ne zaman karar verdiniz?

Bir hafta önce Bodrum'da birlikte Belediye'ye gidip işlemleri yaptırdık

Düğüne kaç kişiyi davet ettiniz?
40 kişi

Gelinliğin nasıl olacak?

Gelinlik giymeyeceğim BCBG'den beyaz bir elbise aldım, benim gelinliğim o olacak Sonra da Vakko'ya gittim İlk gördüğüm duvağa da bayıldım Heyecandan ölüyorum, bu ilk giydiğim gelinlik, duvak Bir kere ben evlenmeyi hiç düşünmüyordum Bambaşka bir âleme düştüm Ali ile birbirimize "Bu rüya mı?" diyoruz

Arada çimdikleyin birbirinizi

Çimdiklemiyoruz, uyanırız diye

Düğün hediyen ne Ayşe?

Siyah bir Range Rover

BABAM KÜÇÜK DİLİNİ YUT TU!

Evlenirken hangi şarkı çalacak?

'I Just Can't Stop Loving You' Ama Michael Jackson versiyonu

Ali Taran ne giyecek düğünde?

Bilmiyorum, göstermiyor Ama ürkmüyorum desem yalan olur!

Yemekle mi tavladın adamı?

Yok yaaa! Ne alakası var ama çok güzel yemekler yaptım Bir haftada önüne koymadığım yemek kalmadı

Baban (Neco) nasıl karşıladı?

Küçük dilini yutuyordu O kadar heyecanlıydı ki kiminle evleneceğimi sormayı bile unuttu!

Nerede oturacaksınız?

Evimiz yok! Bodrum'dayken bakacağız Balayı da Bodrum'da

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ YAPMADIK

Evlilik sözleşmesi yaptınız mı?

Sen delirmiş olabilir misin İzzet? Bu, benim ne duruşuma, ne yazdığım yazılara, ne de hayata bakışıma uyar! Ayrıca Ali o tarz bir insan değil Duymamış olayım bu soruyu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com