|
|
Konu Araçları |
alanınında, çalışan, eğitim, nelerdir, sivil, toplum, örgütleri |
Eğitim Alanınında Çalışan Sivil Toplum Örgütleri Nelerdir? |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eğitim Alanınında Çalışan Sivil Toplum Örgütleri Nelerdir?Eğitim Alanınında Çalışan Sivil Toplum Örgütleri Nelerdir? Eğitim Alanınında Çalışan Sivil Toplum Örgütleri Nelerdir? (sOsyal 4-5) *Ege çağdaş eğitim vakfı *Eğitim Sen *TEV(türk eğitim vakfı) *Türkiye çevre eğitim vakfı *Türkiye eğitim öğretiim ve bilim hizmetleri kolu kamu çalınları sendikası |
Eğitim Alanınında Çalışan Sivil Toplum Örgütleri Nelerdir? |
09-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eğitim Alanınında Çalışan Sivil Toplum Örgütleri Nelerdir?Türkiye’deki Eğitim ile ilgili hizmet veren vakıflar ; Anne Çocuk Eğitim Vakfı Ege Çağdaş Eğitim Vakfı Eğitim Sen İzmir Kültür Sanat Eğitim Vakfı Anne Çocuk Eğitim Vakfı Akçadağ-Elbistan Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı Asım Kocabıyık Kültür ve Eğitim Vakfı Alarko Eğitim ve Kültür Vakfı Anadolu Eğitim, Kültür ve Bilim Vakfı BETAV – Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı Bayburt Eğitim, Kültür ve Hizmet Vakfı Büyük Selçuklu Kültür ve Eğitim Vakfı Çankırı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı ÇEV – Çağdaş Eğitim Vakfı DENBİR – Denizlililer Birliği Eğitim ve KültürVakfı DTEV – Dünya Türkmenleri Eğitim Vakfı EÇEV – Ege Çağdaş Eğitim Vakfı Eskişehir Öğretim ve Eğitim Vakfı GAYE – Gümüşhaneli Araştırma, Yardımlaşma ve Eğitim Vakfı Güven Eğitim ve Sağlık Vakfı İstanbul Eğitim ve Gençliğe Hizmet Vakfı İstanbul Marmara Eğitim Vakfı İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı Rumeli Eğitim Vakfı TEV – Türk Eğitim Vakfı |
|