![]() |
Dünya Şiiri - Dünya Şiirleri - Dünya İle İlgili Şiir - Dünya Adlı Şiir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünya Şiiri - Dünya Şiirleri - Dünya İle İlgili Şiir - Dünya Adlı ŞiirDünya Şiiri - Dünya Şiirleri - Dünya İle İlgili Şiir - Dünya Adlı Şiir Dünya Şiiri - Dünya Şiirleri - Dünya İle İlgili Şiir - Dünya Adlı Şiir DÜNYA toprak,su dünyanın hamuru insan bunların çamurudoğası gibi,şirret kavgacı toprak,emanete saygılı geri verin alın terinin bedelini ~TUTKU TUT~ ~KADER KANDEMİR~ ~SENİ SEVİYOTUM KADER~ |
![]() |
![]() |
![]() |
Dünya Şiiri - Dünya Şiirleri - Dünya İle İlgili Şiir - Dünya Adlı Şiir |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünya Şiiri - Dünya Şiirleri - Dünya İle İlgili Şiir - Dünya Adlı ŞiirArsız dünya Yalan dünya yarsız dünya Hep tutarsız kârsız dünya Aldın beni köle ettin Acımadın arsız dünya ![]() Zaman sanki Pazar dünya Sana uyan azar dünya Sattın savdın neyim varsa Kak halime kızar dünya ![]() Tadım ekşi koruk dünya Sana kırgın buruk dünya Hasta düştüm mecalim yok İçin dışım çürük dünya ![]() Tut zalimi kayır dünya Senden gelmez hâyır dünya Her tarafa yaz ahımı Bir kenara ayır dünya ![]() İşin gücün yalan dünya Hani sende kalan dünya Toprağa kar bedenimi Gençliğimi çalan dünya ![]() Sana meyil boşa dünya Ben ölsem de yaşa dünya Bir gün ahım tutar seni Çarpacaksın taşa dünya ![]() Doğan derki; yazık dünya Düzen artık bozuk dünya İşte geldim gidiyorum Çakılmaz ki kazık dünya Sana kalsın azık dünya ![]() ![]() ![]() Mustafa Doğan 2 |
![]() |
![]() |
|