Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerekliliği, günlük, hayatımızdaki, metre, santimetrenin

Metre Ve Santimetrenin Günlük Hayatımızdaki Gerekliliği Nedir?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Metre ve metrenin alt katı olan sanimetre günlük hayatımızda her aşamada karşımıza çıkar
Metre ve santimetre olmasaydı yapılan araç ve gereçlerde belli bir kullanım kolaylığı yakalanamazdı Araç ve gereçler yapılarkende çok zorluklarla karşılanırdı İş yapma verimi belli bir seviyeye yükselme neredeyse imkansız olurdu

Bir pantolon dikilirken metre veya santimetre kullanılmasa, pantolonun bir paçası uzun diğer kısa olur ve heryeş düzensiz ve kaliteden bahsetmek çok zor olurdu

Kısaca ölçü birimi olan metre ve cm kullanılarak ürünlerin yapımında ve kullanılmasında kalitenin ve verimin buna bağlı olarakta üretim ve kullanımda rahatlığı sağlanır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com