![]() |
Can Bonomo Kaçıncı Oldu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Can Bonomo Kaçıncı OlduEurovision sonuclandimi can bonomo kacinci oldu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Can Bonomo Kaçıncı OlduEurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye Kaçıncı Olur? ![]() Can Bonomo muhtemelen bugün iyi bir derece alarak kendisini acımasızca eleştirenlere cevap verecek ![]() Bu akşam izleyeceğimiz 57 ![]() ![]() ![]() ![]() Bazılarınızın da bildiği üzere uzun bir süreden sonra yeniden yazıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() İşin böyle hastalık yönü olduğu gibi ruhani boyutu da vardı elbet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Can Bonomo muhtemelen bugün iyi bir derece alarak kendisini acımasızca eleştirenlere cevap verecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bundan önce “Eurovision İptal Edilsin Ya Da Biz Gitmeyelim” ve “Can Bonomo'ya Eurovision Eziyeti” başlıklı iki yazıda genel görüşlerimi belirtmiştim ![]() ![]() Facebook’ta gördüğüm yazıyı harfiyen hatırlamıyorum ama kaba hatları şöyleydi: “Şarkı İngilizce, söyleyen Yahudi, arka planda Haç işareti, temsil edilen ülke Türkiye!” Okuyunca dehşete kapıldım ![]() ![]() Yani şarkı Türkçe, söyleyen Türk, arka planda AyYıldız olsaydı bizi tam olarak temsil etmiş mi olacaktı? Türkiye’yi temsil eden illa ki Türk ve Müslüman olmak zorunda mı? Bu nasıl bir bakıştır, bu nasıl bir izandır? Böyle bir şarkı yarışmasını hoş karşılamıyor olabilirsiniz, şarkıyı beğenmedim diyebilirsiniz, dansı beğenmeyebilirsiniz, koreografiyi tasvip etmeyebilirsiniz, hatta ve hatta şarkıcıya gıcık olabilirsiniz ama bütün bu ahval ve şerait içinde dahi ırkçılığa meyleden böylesi bir açıklamaya yeltenemezsiniz ![]() ![]() ![]() Hani yaratılmışı Yaradandan ötürü seviyorduk? Hani bilmem kaç milleti bir potada eritmiş ve mutlu mesut yaşabiliyorduk? Hani bizim gözümüzde din, ırk ve milli yet ayrımı olmuyordu? Hani el ele, gönül gönüle türlü savaşlardan galip çıkmıştık? Hepsi mazide mi kaldı şimdi? Bunca derdin, kederin, sıkıntının içinde Eurovision’un derdi seni mi gerdi diyebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hulasa bugünkü yarışmada Can Bonomo’ya başarılar dilerken, ön yargılı ve hakkaniyetli olmayan yaklaşımlardan da cümlemizin uzak durmasını niyaz ediyorum ![]() ![]() Sevgi ve muhabbetle ![]() ![]() Murat HACIOĞLU Denizli/ 26 Mayıs 2012 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Can Bonomo Kaçıncı OlduCan bonomo 7 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Can Bonomo Kaçıncı OlduMalesef Türkiye bu sene 2012 Eurovision şarkı yarışmasında yine birinci olamadı bu yılıda 7 ![]() |
![]() |
![]() |
|