Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2011, fen, göre, illere, liselerinin, puanları, sbs, taban, tavan

2011 Sbs İllere Göre Fen Liselerinin Taban Ve Tavan Puanları

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2011 Sbs İllere Göre Fen Liselerinin Taban Ve Tavan Puanları

2011 SBS İllere Göre Fen Liselerinin Taban ve Tavan Puanları
2011 SBS İllere Göre Fen Liselerinin Taban ve Tavan Puanları

2011 İllere Göre Fen Liselerinin Taban ve Tavan Puanları,
SBS İllere Göre Fen Liselerinin Taban ve Tavan Puanları 2011,
SBS 2011 İllere Göre Fen Liselerinin Taban ve Tavan Puanları

fen liselerinin taban ve tavan puanları 2011

İllere göre Fen Liseleri Kontenjan Ve Tercih Listeleri yayınlandı2011 Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi (OGES) İllere göre Fen Liseleri Kontenjan Ve Tercih Listeleri yayımlandı
2011 OGES tercih listelerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz

2011 Fen Liseleri Tercih Listelerini incelerken aşağıdaki açıklamaları esas alınız

Bu listede bulunan pansiyonlu okulları kazanarak kayıtlarını yaptıran ve parasız yatılı olarak okumak isteyen öğrencilerden, parasız yatılı okuma şartını taşıyanlara, cinsiyetlerine uygun pansiyon bulunması halinde, pansiyondaki boş kontenjanlar ölçüsünde okula giriş puanları esas alınarak seçme ve sıralama ile parasız yatılılık hakkı tanınır Pansiyonlarda paralı yatılı kalmak isteyen öğrenciler ise kontenjanlar ölçüsünde paralı yatılı kalabilirler

2011 Fen Liseleri Tercih Listeleri için tıklayınız

ogesmebgovtr
Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com