Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kullananlar, sauna, termal, zayıflama, şort, şortunu

Termal Sauna Şort Zayıflama Şortunu Kullananlar

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Termal Sauna Şort Zayıflama Şortunun Yararları gerçekten de var mı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

netten alıntıdır kullananların yanıtları

yeliz koç
Merhabalar, termal sauna şortu kullanıyorum gerçekten çok etkili ayrıca satış sonrası müşteri hizmetleri gerçekten çok iyi ürünü teslim aldıgımda denedim büyük geldigi için ürün bedenini değiştirme talebinde bulundum ve hemen ertesi gün yenisi geldi sipariş aşamasında ve de ürün sonrası destekte telesipariş ekibine çok teşekkür ederim diger sitelerdeki ürün fiyatları sizi yanıltmasın bu ürün gerçekten cok kaliteli saglıklı günler dilerim

fulya hınık
sevgili bayanlar arkadaşlarım inanın sizlerin yorumlarınız okudukça kendi bi hayli iyi hissetim çünkü termal sauna ş6rtu almaya cesaret edemedm malum piyasamizda insanlarımı kandıran bir çok ürün var bugün ürünü internet sitesindn ve sizlerın yazmış oldugunuz yorumlari inçeledm ve ürünü kesin olarak almaya karar verdm hepimize hayırli olsun :)

Seda
mrb, termal sahuna sortu kullandığım günden beri tam 5kilo verdim kilo vermenin en etkili ve kolay yolu, günlük yarım saatlik yürüyüşler sonrasında inanılmaz kilo kaybı oluşturturdu bu şort harika birşey çok teşekkür ederim size

öykü eroğlu
termel şortu kullandım geçen yıl sipariş vermiştim ve yaklaşık iki ay gibi bir sürede 8kilo verdimTermal şortu giydikten sonra yarım saat yürüyüş yaptım ki bu etkiyi dahada çoğalttıBu yıl yine kullanıyorumÜstelik bacaklarım pürüzsüz bir hal aldıÇok memnunumTeşekkürler termal sauna şortuuumm:)

Deniz Demircioğlu
şortu daha ikinci kullanışım ve inanılmaz şekilde fark etti4 saat kullanımın içinde 1 saatini koşuya ayırıyorum ve inanılmaz terletiyo ve şimdiden sonuçlarını görmeye başladımherkese tavsiye ederim

deniz demircioğlu
ben de şortu yeni aldım sonuçlarını görmek için sabırsızlanıyorumyalnız beden kalıpları biraz küçük gibinormal bedeninizin bi beden büyüğü belki daha iyi olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Termal Sauna Şort, Şimdi 200 ml Igia Termal Tuz Jeli İle Birlikte satın almak için Termal Sauna Şort 39 TL, Kargo Bedava, Orijinal Hologramlı! (Termal Tuz Jeli Hediyeli!)
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com