|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kullananlar, sauna, termal, zayıflama, şort, şortunu |
![]() |
Termal Sauna Şort Zayıflama Şortunu Kullananlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Termal Sauna Şort Zayıflama Şortunu KullananlarTermal Sauna Şort Zayıflama Şortunu Kullananlar Termal Sauna Şort Zayıflama Şortunu Kullananlar Termal Sauna Şort Zayıflama Şortunun Yararları gerçekten de var mı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Termal Sauna Şort Zayıflama Şortunu Kullananlarnetten alıntıdır kullananların yanıtları yeliz koç Şehir : izmir / Tarih : 22 ![]() ![]() Merhabalar, termal sauna şortu kullanıyorum gerçekten çok etkili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fulya hınık Şehir : kocaeli/ gebze / Tarih : 27 ![]() ![]() sevgili bayanlar arkadaşlarım inanın sizlerin yorumlarınız okudukça kendi bi hayli iyi hissetim çünkü termal sauna ş6rtu almaya cesaret edemedm malum piyasamizda insanlarımı kandıran bir çok ürün var bugün ürünü internet sitesindn ve sizlerın yazmış oldugunuz yorumlari inçeledm ve ürünü kesin olarak almaya karar verdm hepimize hayırli olsun :) Seda Şehir : İstanbul / Tarih : 15 ![]() ![]() mrb, termal sahuna sortu kullandığım günden beri tam 5kilo verdim kilo vermenin en etkili ve kolay yolu, günlük yarım saatlik yürüyüşler sonrasında inanılmaz kilo kaybı oluşturturdu bu şort harika birşey çok teşekkür ederim size ![]() öykü eroğlu Şehir : izmir / Tarih : 29 ![]() ![]() termel şortu kullandım geçen yıl sipariş vermiştim ve yaklaşık iki ay gibi bir sürede 8kilo verdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deniz Demircioğlu Şehir : ankara / Tarih : 04 ![]() ![]() şortu daha ikinci kullanışım ve inanılmaz şekilde fark etti ![]() ![]() deniz demircioğlu Şehir : ankara / Tarih : 28 ![]() ![]() ben de şortu yeni aldım sonuçlarını görmek için sabırsızlanıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Termal Sauna Şort Zayıflama Şortunu KullananlarTermal Sauna Şort, Şimdi 200 ml ![]() |
![]() |
![]() |
|