Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2012, düzenlenen, varmı, yasa, yasası, yeni

2012 Af Yasası 2012 Af Varmı - Yeni Düzenlenen Yasa Da Af Var Mı 2012

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2012 Af Yasası 2012 Af Varmı - Yeni Düzenlenen Yasa da Af Var mı 2012
2012 Af Yasası 2012 Af Varmı - Yeni Düzenlenen Yasa da Af Var mı 2012

2012 Af Haberleri - 2012 de af varmı - 2012 yeni anayasada af varmı - 2012 Af Varmı

Ülkemizde Mahkum sayası giderek artıyor, Devlet tarihinin en yüksek mahkum rakamlarını her gün biraz daha çoğalıyor Her seçimden önce insanların umudu üzerinden siyasi kişilerin ağzında olan genel af yeni anayasa ile birlikte bir genel af çıkacağı söylentisi konuşuluyor 2012 yılı için af çıkıp çıkmayacağı henüz netlik kazanmış değil2012 Af Yasası ve af kanunu ile ilgili güncel haberler yayınlanınca sitemizden takip edebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

SAYIN ÇOK DEĞERLİ BAŞBAKANIM VE SAYIN ADALET BAŞKANIMIZ:(UMARIM BU YAZIMI SİZE İLETİRLER )benim oğlum 16 yaşındayken kendisini döven şahsa küçücük bir çakı bıçağıyla baldırına sadece yarım santimlik bir yara yüzünden 5 sene ceza verdilertemyize gittik ordanda 3 seneye düşmüşgenç bir çocuğun hayatı karardı bu nasıl adalet kimleri koruyor bu savcı ve hakilerbu gençler bizim vatandaşlarımız bunlar bizim türk evlatlarımızokuyan bir çocuğun bukadar basitmi hayatını karartmakALLAH için söyleyinbu kişi sizin evladınız olsaydı nasıl tepki verirdinizadı üstünde bu bir ÇOCUKne olur AF ÇIKARTIN demekki boştan yere yatan okadar gencimiz ve insanımız varmış içerde yatanSİZİ ALLAHA HAVALE EDİYORUMacaba raha uyuyabiliyorlarmı bu kararları veren hakim ve savcılarbu insanlar bir aile hayatımı yaşıyorlar çok merak ediyorummilyarları götüren ŞİKECİLERE bir gecede yasa değiştine olur AF ÇIKARTIN
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

servet okçu´isimli üyeden Alıntı

SAYIN ÇOK DEĞERLİ BAŞBAKANIM VE SAYIN ADALET BAŞKANIMIZ:(UMARIM BU YAZIMI SİZE İLETİRLER )benim oğlum 16 yaşındayken kendisini döven şahsa küçücük bir çakı bıçağıyla baldırına sadece yarım santimlik bir yara yüzünden 5 sene ceza verdilertemyize gittik ordanda 3 seneye düşmüşgenç bir çocuğun hayatı karardı bu nasıl adalet kimleri koruyor bu savcı ve hakilerbu gençler bizim vatandaşlarımız bunlar bizim türk evlatlarımızokuyan bir çocuğun bukadar basitmi hayatını karartmakALLAH için söyleyinbu kişi sizin evladınız olsaydı nasıl tepki verirdinizadı üstünde bu bir ÇOCUKne olur AF ÇIKARTIN demekki boştan yere yatan okadar gencimiz ve insanımız varmış içerde yatanSİZİ ALLAHA HAVALE EDİYORUMacaba raha uyuyabiliyorlarmı bu kararları veren hakim ve savcılarbu insanlar bir aile hayatımı yaşıyorlar çok merak ediyorummilyarları götüren ŞİKECİLERE bir gecede yasa değiştine olur AF ÇIKARTIN

Ne diyeceğimi bilemiyorum

[img]images/smilies/maxiiismile (9)gif[/img]

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

hemen hemen nerdeyse her devlet af verdi bizim devletimiz ne bekliyor hala anlayamadım verin bir genel af ondan sonrada şeriat uygulayın canı isteyen suç işleyip cezasına razı olsun canı istemeyende suç işlemeyip evinde yatsın BENCE ŞERİAT en anlamlı çözüm sizde yattınız ceza evinde sayın BAŞBAKANIM en az sizde o mahkumlar kadar af beklemişsinizdir o duyguyu siz daha iyi biliyorsunuz o mahkumlarda ana kuzusu AF İSTİYORUZ AF bizlerde bu milletin evlatlarıyız
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com