![]() |
Namaz Nasıl Kılınır Ayrıntılı Resimli Anlatım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Nasıl Kılınır Ayrıntılı Resimli Anlatımmerhaba namaz kılmak istiyorum fakat napıcagımı şaşırdım tek basıma kafam karışıyor iyice duaların hepsi olmasada bazılarını biliyorum bu gece namazımı kılmak istiyorum bana yardım etsem nerden anlayabilcegim bi şekilde ögrenebilirim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Nasıl Kılınır Ayrıntılı Resimli AnlatımAlıntı: melek_ozl´isimli üyeden Alıntı merhaba namaz kılmak istiyorum fakat napıcagımı şaşırdım tek basıma kafam karışıyor iyice duaların hepsi olmasada bazılarını biliyorum bu gece namazımı kılmak istiyorum bana yardım etsem nerden anlayabilcegim bi şekilde ögrenebilirim Aşağıdaki konudan resimli anlatımı takip ederek öğrenebilirsiniz, http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Nasıl Kılınır Ayrıntılı Resimli AnlatımNamaz Nasıl Kılınır Resimli Açıklamalı Anlatım Namaz nasıl kılınır resimlerle Namaz nasıl kılınır Namaz nasıl kılınır resimli anlatım Namaz nasıl kılınır? Resimlerle öğrenelim ![]() ![]() güzel paylaşım olmuş hemde detaylı teşekkürler arkadaşlar [img]images/smilies/maxih1 (3) ![]() |
![]() |
![]() |
|