|
|
Konu Araçları |
dokundurucu, harika, iğneleyen, komik, tekerlemeler |
Komik Tekerlemeler - Dokundurucu Tekerlemeler - İğneleyen Tekerlemeler - Harika Hepsi |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik Tekerlemeler - Dokundurucu Tekerlemeler - İğneleyen Tekerlemeler - Harika HepsiKomik Tekerlemeler - Dokundurucu Tekerlemeler - İğneleyen Tekerlemeler - Harika Hepsi Komik Tekerlemeler - Dokundurucu Tekerlemeler - İğneleyen Tekerlemeler - Harika Hepsi çayın liptonlusu, kadının ip donlusu sevilir ********* beni bu saatten sonra hüsnü bile şenlendiremez ****** paran varsa range rover, paran yoksa game over ******* nefessiz kal, efessiz kalma ***** sen vodafone gibi anı yaşarken,ben turkcell gibi seni her yerde çekemem ****** ve tanrı kadını yarattı ama ,erkek Allah yarattı demedi ****** türk kızlarıyla hint kızları birbirine çok benzer, ikisi de öküze tapar ***** milli piyango gibiyim ,herkese vurmam ***** küçük hırsız el feneri ile ,büyük hırsız deniz feneri ile soyar **** aşk, ilkokulda komedi; ortaokulda trajedi; lisede dram; imam hatipte haram ***** iki tost ekmeği kadar yakındık Ta ki aramıza kaşarlar girene dek ***** gelirken bi 70 lik al kardeşim de,başımızda bi büyük bulunsun ***** ''yediğim salatada bile seni arar oldumBir hıyarın eksikliği bu kadar mı belli olur'' ***** 'Sen banka gibisin ,Hayatımı Sana yatırmak istiyorum' **** arabanın ön koltuğundaki çocuklar kazaya, arka koltuğundaki kazalar çocuğa sebep olur |
Komik Tekerlemeler - Dokundurucu Tekerlemeler - İğneleyen Tekerlemeler - Harika Hepsi |
09-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik Tekerlemeler - Dokundurucu Tekerlemeler - İğneleyen Tekerlemeler - Harika Hepsiçayın liptonlusu kadının ip donlusu sevilir küçük hırsız el feneri ile , büyük hırsız deniz feneri ile soyar |
|