|
|
Konu Araçları |
alan, bağıntılarının, belirlenmesi, dörtgenlerin, geometri, hazırlanması, tahtasının |
Bir Geometri Tahtasının Hazırlanması, Dörtgenlerin Alan Bağıntılarının Belirlenmesi |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Geometri Tahtasının Hazırlanması, Dörtgenlerin Alan Bağıntılarının Belirlenmesi(Bir Geometri tahtasının hazırlanması, Dörtgenlerin alan bağıntılarının belirlenmesi ) bu bnim matematik proje ödevim ama yapamıyorum çünkü dörtgenlerin alan bağıntıları ne bilmiyorum nete de ataştırıyorum yardım edin ltfen ÇOKK ACİL |
Bir Geometri Tahtasının Hazırlanması, Dörtgenlerin Alan Bağıntılarının Belirlenmesi |
09-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Geometri Tahtasının Hazırlanması, Dörtgenlerin Alan Bağıntılarının Belirlenmesiyapımı şu şekilde arkadaşım; Bir kartona 9 eşit (yatay)dikdörtgen olacak şekilde çizelim a-) 1dikdötgen bütün olsun b-) 2 dikdötgeni tam ortadan ikiye ayıracak şekilde çizelim c-)3 dikdörtgeni 3 eşit parçaya ayıracak şekilde çizelim d-)4 dikdörtgeni 4 eş parça olarak çizelim e-)5 dikdörtgeni 5 eş parça olarak çizelim f-)6 dikdötgeni 6 eş parça olarak çizelim g-) 7 dikdörtgeni 8 eş parça olarak çizelim h-) 8 dikdörtgeni 10 eş parça olarak çizelim k-) 9 dikdörtgeni 12 eş parça olarak çizelim Kolay gelsin |
|