Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akın, azra, aşkı, başladı, kıvanç, tatlıtuğu, yeniden

Kıvanç Azra Aşkı Yeniden Mi Başladı - Kıvanç Tatlıtuğu Azra Akın Aşkı

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kıvanç Azra Aşkı Yeniden Mi Başladı - Kıvanç Tatlıtuğu Azra Akın Aşkı

Kıvanç Azra Aşkı Yeniden mi Başladı - Kıvanç Tatlıtuğu Azra Akın Aşkı
Kıvanç Azra Aşkı Yeniden mi Başladı - Kıvanç Tatlıtuğu Azra Akın Aşkı

Kıvanç Tatlıtuğu Azra Akın barıştı mı
Azra Akın ile Kıvanç Tatlıtuğ birlikteler mi

Tatlıtuğ İdil Fırat’tan ayrıldıktan sonra kimseyle görüntülenmemiş, Azra Akın ise İtalyan Sevgilisi Francesco Boari bir ay önce ayrılmıştı

İddialara göre geçtiğimiz gün eski aşıklar Bebeköy’deki Mac Spor Salonu’na el ele geldiler Spor salonundakilerin şaşkın bakışlarına aldırış etmeden üye olmak için bilgi isteyen genç çift mekanı yine el ele terkettiler

Benim şahsi görüşümü soranlar için hemen söyliyeyim bence birbirlerine çok yakışan bir ikiliydi tekrar görüşmeye başlamaları güzel bir haber

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com