|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dediğimiz, olgu, sosyal, yardımlaşma |
![]() |
Sosyal Yardımlaşma Nedir? Sosyal Yardımlaşma Dediğimiz Olgu Nedir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sosyal Yardımlaşma Nedir? Sosyal Yardımlaşma Dediğimiz Olgu Nedir?Sosyal yardımlaşma Nedir? Sosyal yardımlaşma dediğimiz olgu nedir? Sosyal yardımlaşma Nedir? Sosyal yardımlaşma dediğimiz olgu nedir? Var oluşundan beri bazı insanlar diğer insanlara göre değişik yönlerden zayıf durumda kalmışlar ve bir başkasının yardımına gereksinim duymuşlardır ![]() Bunun nedeni bazen doğum ile meydana gelmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sosyal Yardımlaşma Nedir? Sosyal Yardımlaşma Dediğimiz Olgu Nedir?selamlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sosyal Yardımlaşma Nedir? Sosyal Yardımlaşma Dediğimiz Olgu Nedir?Alıntı: hasanharat´isimli üyeden Alıntı selamlar ![]() Öncelikle vermiş olduğunuz telefon numaranızı silmek zorundaydım kötü niyetli insanlar bundan yararlanmak isteyebilir hiç biryerde telefon numarası vermeyin [img]images/smilies/maxih1 (12) ![]() size Devlet kurumları yardımcı olacaklardır bununla ilgili aşşağıdaki içeriği okuyunuz ![]() ALO SOSYAL YARDIM HATTI (144) HİZMETE AÇILMIŞTIR "İnsan odaklı hizmet anlayışımızın sembolü" Yoksul vatandaşlarımıza en yakın noktada ve insan odaklı bir anlayışla hizmet sunabilmek için bilgi ve iletişim teknolojilerini yoğun olarak kullanan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü "Alo Sosyal Yardım Hattı (144)"nı vatandaşımızın hizmetine sunmuştur ![]() Alo Sosyal Yardım Hattı (144), Yoksullukla etkin bir mücadele için fakir ve muhtaç vatandaşlarımızın güçlendirilmesi, bilgiye ve yardıma erişim fırsatlarının arttırılması amacıyla hayata geçirilmiş bir projedir ![]() Sabit hatlardan 144 tuşlandığında ücretsiz olarak aranabilen Alo Sosyal Yardım Hattı ile sosyal yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza profesyonel iletişim desteği sağlanmaktadır ![]() Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü bu kapsamda 10 kişiden oluşan bir Çağrı Merkezi kurmuştur ![]() Alo Sosyal Yardım Hattı ile vatandaşlarımız sadece 144'ü tuşlayarak ücretsiz bir şekilde SYDGM'ye ulaşmakta ve karşılarında çağrı destek personelimizi bulmaktadırlar ![]() ![]() ![]() Alo Sosyal Yardım Hattı ile vatandaşlarımızın:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sosyal Yardımlaşma Nedir? Sosyal Yardımlaşma Dediğimiz Olgu Nedir?Sağ-ol, çok işime yarayacak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sosyal Yardımlaşma Nedir? Sosyal Yardımlaşma Dediğimiz Olgu Nedir?herzaman elimizden geldiğince burada olup yadımcı olmaya çalışıyoruz beğendiğiniz için teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sosyal Yardımlaşma Nedir? Sosyal Yardımlaşma Dediğimiz Olgu Nedir?Alıntı: Esincik´isimli üyeden Alıntı Sağ-ol, çok işime yarayacak ![]() ![]() ![]() ![]() Ben yazdım ben katılıyorum ![]() ![]() ![]() [img]images/smilies/maxih1 (18) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sosyal Yardımlaşma Nedir? Sosyal Yardımlaşma Dediğimiz Olgu Nedir?Alıntı: Esincik´isimli üyeden Alıntı Ben yazdım ben katılıyorum ![]() ![]() ![]() [img]images/smilies/maxih1 (18) ![]() |
![]() |
![]() |
|