Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
girmek, için, kpss, sınavına, şart

Kpss Sınavına Girmek İçin Tc Şart Mı ?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kpss Sınavına Girmek İçin Tc Şart mı ?
Merhabalar,ben bg vatandaşım, kpss sınavlarına katılmak istiyorum,tc şart mı?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

spatrakli´isimli üyeden Alıntı

Merhabalar,ben bg vatandaşım, kpss sınavlarına katılmak istiyorum,tc şart mı?

Aşağıdaki metin KPSS kitapcığından alıntıdır, açıklamaya göre TC kimlik numarası şartı bulunmuyor

TC KİMLİK NUMARASI
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bu bilgi alanına 11 rakamdan oluşan TC Kimlik Numarasını yazacaklardır KKTC uyruklu, yabancı uyruklu ve uyruksuz adaylar TC Kimlik Numarası yerine kullanacakları 11 rakamdan oluşan tanıtım numarasını edinmek için ÖSYM İnternet sayfasındaki Numara Edinme başlıklı alana kendilerinden istenen bilgileri girecekler ve böylece oluşan numarayı Aday Bilgi Formuna yazacaklardır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com