Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2011, seçim, sonuçları, sonucu

2011 Seçim Sonuçları - 2011 Oy Sonuçları - 2011 Seçim Sonucu

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2011 Seçim Sonuçları - 2011 Oy Sonuçları - 2011 Seçim Sonucu Oy sonuçları
seçim yüzdeleri nedir
seçimde en yüksek oy sayısı kimin
oy sonuç listesi
seçim sonuçları listesi
seçim sonucu listesi

SONUÇLAR AÇIKLANIR AÇIKLANMAZ BURADA SİZLERLE PAYLAŞILACAK YASAĞIN KALKMASINA SANİYELER KALDI

12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde, genel başkan olarak ilk kez sandığa gidecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, seçim startını 24 Nisan'da Samsun'dan verdi

Yaklaşık 15 aylık süre içerisinde bir günde neredeyse dört ile giderek miting düzenleyen Kılıçdaroğlu, yaşanan helikopter arızaları nedeniyle gezilerini ağırlıklı olarak karayoluyla sürdürdü Kılıçdaroğlu seçim propaganda çalışmalarını 11 Haziran Cumartesi günü İzmir'de ilçe ziyaretleri ile tamamlayacak Kılıçdaroğlu, 15 aylık sürede 81 ilde miting yaparken 200 ilçeyi de ziyaret etti

BAHÇELİ 40 MİTİNGLE TAMAMLADI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise, seçim çalışmalarını 1 Ekim 2010'da Kars'ta Ani Harabeleri ziyaretiyle başlattı Partisinin seçim beyannamesini açıklamakta da diğer partilerinden daha önce davranan Bahçeli, miting programına 18 Mayıs'tan itibaren Kastamonu mitingi ile başladı Bahçeli, seçim maratonunu bugün yapacağı Mersin ve Adana mitingleri, yarın yapacağı Kahramanmaraş ve Gaziantep mitingleri ve 11 Haziran Cumartesi günü yapacağı Hatay ve Osmaniye mitingleri ile tamamlayacak Bahçeli seçim çalışmaları kapsamında 40 miting yapmış olacak

Başbakan seçim kampanyası süresinde 11 ile de gidemedi!

79 miting yapan Başbakan Erdoğan, seçim kampanyası süresinde 11 ile de gidemedi Erdoğan, 11 ile selam gönderdi Erzurum ve Ağrı'da yarın yapacağı mitinglerle seçim turunu tamamlayacak olan Başbakan Erdoğan, '79 miting yaptık Gidemediğim 11 vilayet var' dedi ve üzgün olduğunu södyledi Gaziantep Demokrasi Meydan'ında halka seslenen Erdoğan, Şu ana kadar 79 miting yaptığını hatırlatarak, "Yarın Erzurum ve Ağrı ile bu süreci bitiriyoruz 11 vilayete gidemedim, üzgünüm Onlara arkadaşlarım gitti Oralara buradan selam gönderiyorum Bitlis'e, Bilecik'e, Bolu'ya, Burdur'a, Çanakkale'ye, Erzincan'a, Kırşehir'e, Sinop'a, Tunceli'ye, Karaman'a, Bartın'a, Ardahan'a ve Karabük'e selam olsun' dedi 12 Haziran seçimleri miting programına yoğunluk nedeniyle alınamayan 11 il için de 'Onlara seçim kampanyası öncesi gittim Ancak kalanlara da seçimden sonra inşallah teşekküre gideceğim Teşekkür mitingleri yapacağız Çeşitli açılışları yine yapacağız' dedi

Zana'dan 'seçimden sonra Öcalan aramızda olacak' iddiası

BDP’nin Diyarbakır’da desteklediği bağımsız milletvekili adayı Leyla Zana, seçimlerden sonra devletin terörist Abdullah Öcalan’ı serbest bırakacağını öne sürdü Annelerin acılarını ifade etmek icin cümlelerin anlamını yitirdiğini anlatan Zana, şöyle dedi: "Çok büyük acılar ve sıkıntılar çektik Bizim çektiğimiz acı ve sıkıntıları çocuklarımız yaşamasın Bu sistem 86 yıldır bu halkı bir birine kırdırttı Artık o günler geride kaldı Özgür kimlik ve düşünce dolu yarınlar gelmesini diliyorum Sayın Öcalan bu halktan büyük bir aile yarattı Bu halkın birliği sayın Öcalan'ı aranıza getirecek, siz birliğinizi oluşturdukça o güçlenir Bu renkli bir seçim Kürdistan'ı renkli kılan bir seçim" Zana'nın konuşması sık, sık; 'Biji Serok Apo' (Yaşasın başkan Apo) sloganlarıyla kesilmesi üzerine Zana, "Seçimlerden sonra devlet onu da aranıza getirecek" diye karşılık verdi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com