![]() |
Savruluyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Savruluyorum...Neyi sevdiğimi bile bilmeden seviyorummm olduğum yerde dönüp duruyorum sonucunu bulamıyorum ![]() ![]() ![]() Derin bir hançerin keskinliği var gözlerinde bakmak istemesemde ben heryerde seni görüyorum vazgeçemiyorum ![]() ![]() ![]() Geçmiş denen kelime yosun tutmuş taşlar bastıkça kayıyorum ![]() Gelecek ince işlenmiş oya çözemiyorum ![]() ![]() ![]() Benim zamanım akrebin yelkovanı kovlamasından bile daha hızlı hissediyorum ![]() ![]() ![]() Telaşım senli yosunlu geçmişimden senli ince oyalı geleceğime kadar köklerini salmış bir ağaç Ne yapsam içimden atamıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ergenekon
|
![]() "bakmak istemesemde ben heryerde seni görüyorum vazgeçemiyorum" Çok güzel bir şiir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
angelesdream
|
![]() Neyi sevdiğimi bile bilmeden seviyorummm olduğum yerde dönüp duruyorum sonucunu bulamıyorum ![]() ![]() ![]() harika bir şiirdi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bessraa
|
![]() İlham denen sey bu sanırım mate ellerine saglık süpper yazmısın arkadaşlar bu siir mateye aittir yorumlarınız için teşekkürlerr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
bukettt
|
![]() ya herkes bi yerini alıntı yapmş ama ben tüm şiiri alıntı yapacağım:))anlatımın çok güzel cidden emeğine sağlık mate |
![]() |
![]() |
|