|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
almak, eğitim, gerekir, için, kullanmak, kullanırken, motosiklet |
![]() |
Motosiklet Kullanırken Eğitim Almak Gerekir Mi? Motosiklet Kullanmak İçin Eğitim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Motosiklet Kullanırken Eğitim Almak Gerekir Mi? Motosiklet Kullanmak İçin EğitimMotosiklet Kullanırken Eğitim Almak Gerekir mi? Motosiklet Kullanmak İçin Eğitim Motosiklet Kullanırken Eğitim Almak Gerekir mi? Motosiklet Kullanmak İçin Eğitim Motosiklet kullanırken eğitim almak gerekir mi? Müzik eğitimi almadan bir ensturman çalmayı öğrenemezsiniz yada alfabeyi öğrenmeden okumayı öğrenemezsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Trafik güvenliği Tehlikeleri tanımak, onlardan sakınmak ve onları yenmek Sürücüyü ayarlamalar konusunda bilinçli hale getirmek Ayarlamalar konusunda gerekli etkilemeleri yapmak Aşağıdakilerin gerçekçi değerlendirmesini yapmak
Sürüş yeteneğinin kuvvetlendirilmesi Acil durum manevralarına ana hatlarıyla hakim olunması Otomasyon eklentilerinden haberdar olmak Başarılı stratejilerin (teknik /fiziksel /insani) sınırlarını belirlemek Grup seyrinin katlanılabilir hale gelmesi Sürücülerin koruma kıyafeti konusunda bilinçlendirilmesi Araç kontrolüne hazırlığın teşvik edilmesi |
![]() |
![]() |
|