Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2011, adalet, alımı, bakanlığı, tarihi, öğretmen

Adalet Bakanlığı Öğretmen Alımı 2011 - 2011 Adalet Bakanlığı Öğretmen Alımı Tarihi

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adalet Bakanlığı Öğretmen Alımı 2011 - 2011 Adalet Bakanlığı Öğretmen Alımı Tarihi

2011 Adalet Bakanlığı Öğretmen Alımı,
Adalet Bakanlığı Öğretmen Alımı 2011

TRT Haber’e konuşan Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın, konuya ilişkin olarak, "Biz 2011 yılı için Sayın Bakanımızın talimatları doğrultusunda 55 bin kadrolu öğretmeni kullanma izni istedik" diye konuştu

Milli Eğitim Bakanlığı ayrıca bu yıl özür grubuna bağlı olarak sözleşmeli personelin yer değiştirme işlemlerini 20 Eylül’de gerçekleştirecek

Yalçın, "Bu yıl 3 kez 13-17 Eylül tarihleri arasında özür grubuna bağlı olarak sözleşmeli personelimizin yer değiştirme başvurularını alacağız" dedi

Ardından 81 ildeki boş pozisyonları elde edecek olan Milli Eğitim Bakanlığı, 22-28 Eylül tarihlerinde sözleşmeli öğretmenlik başvurularını alacak 30 Eylül tarihinde de sözleşmeli öğretmen görevlendirmesi yapılacak

3 Yılını Tamamlayan Sözleşmeliler Kademeli Olarak Kadroya Alınacak

Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın, Milli Eğitim Bakanlığı’nın sözleşmeli öğretmenlerin kadroya alınması ile ilgili Başbakanlığa gönderdiği tasarının detaylarını da açıkladı

Tasarı yasalaşırsa 3 yılını tamamlayan sözleşmeli öğretmenler hizmet puanı sıralamasına göre kadroya alınacak Ancak kadroya alımlar Maliye Bakanlığı’nın izni ile kademeli olarak yıldan yıla gerçekleştirilecek

TRT

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com