Adalet Bakanlığı Öğretmen Alımı 2011 - 2011 Adalet Bakanlığı Öğretmen Alımı Tarihi |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Adalet Bakanlığı Öğretmen Alımı 2011 - 2011 Adalet Bakanlığı Öğretmen Alımı TarihiAdalet Bakanlığı Öğretmen Alımı 2011 - 2011 Adalet Bakanlığı Öğretmen Alımı Tarihi Adalet Bakanlığı Öğretmen Alımı 2011 - 2011 Adalet Bakanlığı Öğretmen Alımı Tarihi 2011 Adalet Bakanlığı Öğretmen Alımı, Adalet Bakanlığı Öğretmen Alımı 2011 TRT Haber’e konuşan Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın, konuya ilişkin olarak, "Biz 2011 yılı için Sayın Bakanımızın talimatları doğrultusunda 55 bin kadrolu öğretmeni kullanma izni istedik" diye konuştu Milli Eğitim Bakanlığı ayrıca bu yıl özür grubuna bağlı olarak sözleşmeli personelin yer değiştirme işlemlerini 20 Eylül’de gerçekleştirecek Yalçın, "Bu yıl 3 kez 13-17 Eylül tarihleri arasında özür grubuna bağlı olarak sözleşmeli personelimizin yer değiştirme başvurularını alacağız" dedi Ardından 81 ildeki boş pozisyonları elde edecek olan Milli Eğitim Bakanlığı, 22-28 Eylül tarihlerinde sözleşmeli öğretmenlik başvurularını alacak 30 Eylül tarihinde de sözleşmeli öğretmen görevlendirmesi yapılacak 3 Yılını Tamamlayan Sözleşmeliler Kademeli Olarak Kadroya Alınacak Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın, Milli Eğitim Bakanlığı’nın sözleşmeli öğretmenlerin kadroya alınması ile ilgili Başbakanlığa gönderdiği tasarının detaylarını da açıkladı Tasarı yasalaşırsa 3 yılını tamamlayan sözleşmeli öğretmenler hizmet puanı sıralamasına göre kadroya alınacak Ancak kadroya alımlar Maliye Bakanlığı’nın izni ile kademeli olarak yıldan yıla gerçekleştirilecek TRT |
|