|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2011, eurovision, macaristan, sözleri, türkçe, şarkı, şarkısı |
![]() |
Macaristan Eurovision Şarkısı 2011 - 2011 Macaristan Eurovision Türkçe Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Macaristan Eurovision Şarkısı 2011 - 2011 Macaristan Eurovision Türkçe Şarkı SözleriMacaristan Eurovision Şarkısı 2011 - 2011 Macaristan Eurovision Türkçe Şarkı Sözleri Macaristan Eurovision Şarkısı 2011 - 2011 Macaristan Eurovision Türkçe Şarkı Sözleri 2011 Macaristan Eurovision Şarkısı 2011 Macaristan Eurovision Şarkı sözleri Macaristan 2011 Eurovision Şarkısı Macaristan 2011 Eurovision Şarkısının türkçe sözleri Şarkıcı : Kati Wolf Şarkı Adı: What About My Dreams? Türkçesi : Hayallerimden ne haber? I always stood behind you always close Hep arkanda,hep yakınında durdum Stood by your side no matter what the cost Neye mal olduğu mühim değil, senin tarafını destekledim And I always was there for you when you called Ve çağırdığın zaman hep senin için oradaydım Should I live all my life for only your cause ? Bütün hayatımı sadece senin amacın için mi yaşamalıyım ? What about my life? Benim hayatımdan ne haber? What about my dreams? Benim hayallerimden ne haber? What about how I feel? Kendimi nasıl hissettiğime ne dersin? What about my needs? İhtiyaçlarımdan ne haber? I can't hold back, I can't go back, I must be free Kendimi tutamam,geri dönemem,özgür olmalıyım What about how I feel? Kendimi nasıl hissettiğime ne dersin? What about my life? Benim hayatımdan ne haber? I can’t hold back no more Artık kendimi tutamam What about my life? Benim hayatımdan ne haber? What about my dreams Benim hayallerimden ne haber? What about how I feel Kendimi nasıl hissettiğime ne dersin? What about my needs? İhtiyaçlarımdan ne haber? I can't hold back, I can't go back, I must be free Kendimi tutamam,geri dönemem,özgür olmalıyım What about how I feel? Kendimi nasıl hissettiğime ne dersin? What about my life Benim hayatımdan ne haber? I can’t hold back (gonna live my dreams) Kendimi tutamam(hayallerimi yaşayacağım) I won’t go back / (oh,my dreams) Geri dönmeyeceğim /(oh,benim hayallerim) I need to be all i can be (gonna live my life) Olabildiğim herşey olmaya ihtiyacım var(hayatımı yaşayacağım) I can’t hold back / (I can't go back) Kendimi tutamam/(geri dönemem) I won’t go back / (I must be free) Geri dönmeyeceğim/(özgür olmalıyım) I need to be all i can be Olabildiğim herşey olmaya ihtiyacım var |
![]() |
![]() |
|