|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atama, değiştirme, içi, kocaeli, sonuçları, yer, öğretmen |
![]() |
Kocaeli İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları - Kocaeli İl İçi (Öğretmen Atama) Sonuçları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kocaeli İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları - Kocaeli İl İçi (Öğretmen Atama) SonuçlarıKocaeli İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları - Kocaeli İl İçi (Öğretmen Atama) Sonuçları Kocaeli İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları - Kocaeli İl İçi (Öğretmen Atama) Sonuçları Kocaeli il içi tayin sonuçları ne zaman açıklanacak, Kocaeli il içi tayinleri 2011, Kocaeli il içi tayinleri haberi bilgisi Gazetevan ![]() Sonuçlar her il için ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğünün sitesinde açıklanacaktır ![]() ![]() ![]() Bugün 1 Haziran 2011 ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanlığı'ndan alınan son bilgiye göre il içi atamaları 30 bin öğretmenin ataması yapıldıktan sonra açıklanacak ![]() ![]() İl içi atamalar 20-26 Haziran haftasında yapıldı ve bulunduğu ilde il içi isteğe bağlı yer değiştirmek isteyen öğretmenler başvuruda bulundular ![]() ![]() ![]() Kocaeli il içi yer değiştirme sonuçları, Kocaeli il içi sonuçları, Kocaeli yer değiştirme sonuçları, Kocaeli isteğe bağlı yer değiştirme sonuçları, 1 haziran 2011 il içi atama sonuçları, il içi atama sonuçları Kocaeli İl içi atama sonuçları her ilin kendi Milli Eğitim sayfasından açıklanacak ![]() ![]() Kocaeli İL İÇİ YERDEĞİŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü |
![]() |
![]() |
|