Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dolar, dolara, istanbul, istanbula, kanal, kanalı, milyar, teklif, veren

Kanal İstanbula 30 Milyar Dolar Teklif Veren Kim ? 30 Milyar Dolara İstanbul Kanalı

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kanal İstanbula 30 Milyar Dolar Teklif Veren Kim ? 30 Milyar Dolara İstanbul Kanalı

Kanal İstanbula 30 Milyar Dolar Teklif Veren Kim ? 30 milyar dolara İstanbul Kanalı
Kanal İstanbula 30 Milyar Dolar Teklif Veren Kim ? 30 milyar dolara İstanbul Kanalı

kanal istanbula 30 milyar dolar teklif veren kim

30 milyar dolar veririm var mı artıran?

Kanal İstanbul bir kaç yüz milyar dolar bırakır diyen iş adamı Serdar İnan, proje için 30 milyar dolar teklif etti

Kanal İstanbul projesine ilk teklif İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan’dan geldi Çılgın projeyi desteklediğini belirten İnan, “Projeye 30 milyar dolar veririm” dedi Projenin Türkiye ve İstanbul’a değer katacağını dile getiren İnan şunları söyledi: “Türkiye’nin ne büyük madeni ne petrolü var Bizim elimizde turizm ve insanların yaşamak istediği gayrimenkullerimiz var Bunun yabancılara satışını ön plana almamız lazım İspanya’yı İspanya yapan Araplara sattıkları 400 milyar euroluk gayrimenkul Kanal İstanbul bir kaç yüz milyar dolar para getirebilecek proje Boğazda bugün 30 milyon dolara satılan evler var, ikinci boğazda da o fiyatlara ev satılabilir Şu anki boğazdan çok daha güzelini bile yapabiliriz Ben proje için 30 milyar dolar teklif ediyorum Var mı artıran?” Projenin tamamlanmasının 10-15 seneyi bulabileceğini belirten İnan, Türkiye’nin dış borcunu bu proje ile ödeyebileceğini kaydetti

Alıntı: emlakkulisicom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com