Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, bilgiler, bilici, hakkında, hayatı, kimdir, mehmet

Mehmet Ali Bilici Kimdir, Hayatı - Mehmet Ali Bilici Kimdir, Hakkında Bilgiler

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mehmet Ali Bilici Kimdir ?
Adana Mehmet Ali Bilici
Mehmet Ali Bilici biyografisi
Mehmet Ali Bilici kısa öz geçmişi

1951 Yılında Adana'nın Ceyhan İlçesinde Doğdu İlk, Orta Ve Lise Eğitiminin Ardından Yüksek Öğrenimini Ankara İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesinde Tamamladı 18, 20 Ve 21 Dönemlerde Adana Milletvekili Olarak Parlamentoya Seçildi
Mehmet Ali Bilici, Milletvekilliği Süresince Meclis Plan Ve Bütçe Komisyonu İle Dış İlişkiler Komisyonlarında Uzun Süre Görev Aldı Mehmet Ali Bilici Milletvekilliğinin, Uzun Bir Döneminde Anavatan Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı Görevinde Bulundu Bilici Aynı Partinin 5 Dönem Merkez Karar Ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi Ve İlçe Başkanlıkları Yaptı
Mehmet Ali Bilici Bu Yoğun Siyasi Yaşamın Yanı Sıra Spora Verdiği Destekle De Gönüllerde Taht Kurdu Ceyhan Spor'da Kulüp Başkanlığı, Adanaspor Ve Adana Demirspor'da Asbaşkanlık Görevlerinde Bulundu
Tekstil Sektöründe De Adana'nın Önemli Sanayicilerinden Olan Mehmet Ali Bilici Adana, Organize Sanayi Bölgesinde Faaliyet Gösteren Biltaş Biliciler AŞ, Bilgünler Tekstil Dokuma AŞ, Misis Apre Ve Boya AŞ Fabrikaları İle Türkiye Genelinde İhracatta İlk 500'e Girerek Ödül Alan Bilici Tekstil Dağıtım Şirketlerinin Bağlı Bulunduğu Bilici Şirketler Grubunun Yönetim Kurulu Başkanlığını Halen Yürütmektedir Bu Sanayi Kuruluşlarında 1200 Kişiye İş İmkanı Sağlayan Bilici, Ayrıca Ceyhan Bölgesindeki Arazilerinde Çiftçilik Yapmaktadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Yapacaklarım :

Adana'da Değişim Başlıyor

Adanayı Ortak Akılla Yöneteceğiz Göreve Geldiğimizde Klasik Belediyecilik Anlayışı Yerine, Çağdaş Ve Modern Bir Çizgide Hizmet Vereceğiz Hizmetleri Yaparken, Ben Bilirim Havasında Değil Siviltoplum Kuruluşları İle Belediyecilik Alanında Deneyim Sahibi Herkesten Yararlanmak Suretiyle,Çalışma Grupları Oluşturacağız Üniversitelerimizden De Destek Alarak Kaliteli Hizmeti Sağlayacağız
Şehre Katkı Sağlayacak Projesi Olan Türkiye'nin Sayılı Şahıs Ve Firmalarının Adana'ya Yönelmesi İçin Tüm İmkanlarımızı Seferber Edeceğiz Yatırımcıların Önünü Açacak Kararları Süratle Alacağız Kentin Ekonomik Değerlerini Katlayacak Büyük Projeleri Hayata Geçireceğiz
Sosyal Belediyecilik Alanında Büyük Değişimler Gerçekleştireceğiz Halkımızın Son 20 Yıldır Sosyal Belediyecilik Alanında Hizmet Alamadığı Herkes Tarafından Bilinmektedir Göreve Geldiğimizde Sosyal Belediyecilik Ana İlkelerimizden Biri Olacaktır Sokak Çocuklarının Barınacağı Toplum Merkezleri, Engelliler İçin Eğitim Ve Üretim Merkezleri İle Rehabilitasyon Merkezlerinin Hayata Geçirilmesi Önceliklerimiz Arasında Yer Alacaktır Ayrıca Huzurevleri, Bakım Evleri, Yetiştirme Yurtları, Kreşler Ve Emeklilerin Faydalanacağı Lokaller Tesis Edeceğiz
Kentsel Dönüşüm Projelerini Hayata Geçirerek, Çarpık Yapılaşmayı Önleyip, Kentin Düzenli İmarını Gözeten Bir Anlayış Sergileyeceğiz Günübirlik Uygulamalarla Kentimizin İmarının Bozulmasına İzin Vermeyeceğiz Yapacağımız İmar Düzenlemeleriyle, Yeni Konut Alanları Oluşturarak, Gecekondu Ve İmarsız Yapılaşmaların Önüne Geçeceğiz Toki'nin Projeleri Çarpık Kentleşmeyi Frenlemektedir! Toki İle Elele Verip Kentsel Dönüşümde Başarılı Projeleri Hayata Geçireceğiz Böylelikle Kentimizin İnşaat Sektörü Canlandırıp Adana Ekonomisine De Katkı Sağlayacağız
Adananın En Büyük Sorunlarından Bir Tanesi De Trafik Keşmekeşliğidir 15 Yıldır Süren Metro Çalışmaları İle Kentin İhtiyacı Olan Geçitlerin Yapılamaması Trafiği Alt Ust Etmektedir Göreve Geldiğimizde Merkezi İdarenin De Desteğini Alarak Çok Kısa Bir Sürede Metronun Bitirilmesi Sağlanacaktır Ayrıca İhtiyaç Duyulan Bölgelere Yeni Hatlar Tesis Edeceğiz Bu Arada Önemli Kavşaklardak İalt Geçitler En Kısa Sürede Yapılarak, Trafik Sorununu Ortadan Kaldıracağız
Ulaşım, İklim, Doğa, Tarihi Ve Kültürel Zenginliklerine Sahip Olmasına Rağmen, Adanamız Kültür Ve Turizm Alanında İlerleme Kaydedememiştir Göreve Geldiğimizde Kültür Ve Sanat Etkinliklerine Büyük Önem Vereceğiz İlgili Kurumlarla Koordinasyon Ve İşbirliği Yaparak Oluşturulacak Projelerin Yanında Tanıtım Etkinlikleri Düzenleyeceğiz Ortak Bir Kent Kültürü Yaratmak İçin Kültür Ve Sanat Merkezleri Tesis Ederek Halkımızın Da Bu Çoşkuya Katılımını Sağlayacağız
Kentimizi Spor Kompleksleriyle Donatacağız Uluslararası Standartlarda Stad Projelerimizi Gerçekleştirerek Kentimizin Güzide Kulüpleri Olan Adanasporumuzu Ve Adanademirsporumuzu Hak Ettikleri Yer Olan Süper Lige Taşıyacağız Basketbolda Ve Voleybolda Birinci Ligde Tutunacak Takımlar Yaratacağız, Uluslararası Düzeyde Seyirci Tirübünlü Tenis Sahaları Tesis Ederek Uluslararası Turnuvaların Hizmetine Sunacağız Ayrıca Amatör Spor Dallarının Geliştirilmesi İçin Her Semte Yeni Tesisler Kazandıracağız Gençlerimizi Sportif Faaliyetlere Yönlendirilmesini Teşvik Ederek, Amatör Spor Ve Sporcuların Destekçisi Olacağız
Suyu En Kaliteli Ve Ucuz Şekilde Halkımıza Ulaştırmak İçin Aski'yi Hem Üretim Hemde İşletim Açısından Disiplin Altına Alacak, Bunu Sağlamak İçin Teknolojik İmkanlardan En Üst Seviyede Yararlanacağız Şebekelere Verilen Suyun Büyük Bir Bölümünün Kaçaklar Nedeniyle Kaybolduğunu Biliyoruz Suyumuz Bol Diye Savurganlık Yapmayacağız Eski Şebekeler Yenilenmek Suretiyle Bu Kayıpların Önüne Geçerek Suyu Daha Ucuza Mal Edeceğiz Ucuza Mal Ettiğimiz Suyu Tüm Emeklilerimize, Yeşil Kartlılara, Gazilerimiz Ve Şehit Yakınlarımıza, Fakirliği Valilikler, Kaymakamlıklar Ve Muhtarlıklarca Belgelenen Vatandaşlarımıza İndirimli Olarak Vereceğiz
Belediyenin Ucuz Ekmeği Çile Olmaktan Çıkacak Ekmek Kuyruklarının Ortadan Kaldırılması İçin Satış Noktalarının Sayısı Artırılacak, Satış Personelinin Dar Gelirliye Davranışı Disiplin Altına Alınacak Adana Halkına Daha Kaliteli Ve Ucuz Ekmek Üretmek Ve Her Saatte Düzenli Ulaştırmak İçin Yeni Belediye Ekmek Fabrikaları Kurulacak Belediye Ekmek Fabrikalarında İmalattan Üretime, Dağıtımdan Satışa Kadar Herşey Hijyenik Kaliteli Ve Düzenli Olacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com