|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlama, bastırmak, devletinde, gelmektedir, hutbe, okutup, para, selçuklu |
![]() |
Selçuklu Devletinde Hutbe Okutup Para Bastırmak Ne Anlama Gelmektedir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Selçuklu Devletinde Hutbe Okutup Para Bastırmak Ne Anlama Gelmektedir?1:Ben en çok selçuklular tarafından olan yıkımını anlayamadım daha açık cümle ola olmazmı ?? Selçuklu Devletinde Hutbe Okutup Para Bastırmak Ne Anlama Gelmektedir? 2:Devletin başına geçen Tuğrul Bey adına hutbe okutulup para bastırılır ![]() anlama gelir? ben bunları anlamadım en kısa zamanda öğrenmek isterim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Selçuklu Devletinde Hutbe Okutup Para Bastırmak Ne Anlama Gelmektedir?Alıntı: 06_qeqek_06´isimli üyeden Alıntı 1:Ben en çok selçuklular tarafından olan yıkımını anlayamadım daha açık cümle ola olmazmı ?? 2:Devletin başına geçen Tuğrul Bey adına hutbe okutulup para bastırılır ![]() Alıntı: 06_qeqek_06´isimli üyeden Alıntı anlama gelir? ben bunları anlamadım en kısa zamanda öğrenmek isterim ![]() ![]() ![]() 1/ Kısaca Selçuklu Devletinin Yıkılışı Gerileme ve Dağılma Dönemi Melikşah'tan sonra sırasıyla başa geçen I ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hanedan üyeleri yönettikleri bölgelerde bağımsız davranmaya başladılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() hutbe okutup, sikke (Para) bastırmak Osmanlı döneminde bunları yapmak bağımsızlık ifadesidir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Selçuklu Devletinde Hutbe Okutup Para Bastırmak Ne Anlama Gelmektedir?Alıntı: Di@ßLeSsE´isimli üyeden Alıntı 1/ Kısaca Selçuklu Devletinin Yıkılışı Gerileme ve Dağılma Dönemi Melikşah'tan sonra sırasıyla başa geçen I ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hanedan üyeleri yönettikleri bölgelerde bağımsız davranmaya başladılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() hutbe okutup, sikke (Para) bastırmak Osmanlı döneminde bunları yapmak bağımsızlık ifadesidir ![]() |
![]() |
![]() |
|