|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
etkileyici, etkili, facebook, sözler, sözleri |
![]() |
Etkileyici Facebook Sözleri, En Etkili Facebook Sözleri, En Etkileyici Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etkileyici Facebook Sözleri, En Etkili Facebook Sözleri, En Etkileyici SözlerEtkileyici Facebook Sözleri, En Etkili Facebook Sözleri, En Etkileyici Sözler Etkileyici Facebook Sözleri, En Etkili Facebook Sözleri, En Etkileyici Sözler ♥ İlk Goruste Aska Inanırmısın? Yoksa Dısarı Cıkıp Tekrar Mı Gıreyım ![]() ![]() ![]() ♥ İnsan ya hayrandır sana ya düşman, ya hiç yokmuşsın gibi unutulursun ♥ Senı Uzaktan Sevmeyı,Sana Bakmadan Gormeyı,Senı Duymadan Dınlemeyı,Gozyaslarımla Gulmeyı,Kavusmak Icın Sabretmeyı Ogrendım Ama, Sensız Olmayı Asla Ogrenemedım ![]() ♥Ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan ![]() ♥ Dost Vurulunca Degıl, Unutulunca Kahrından Olur ![]() ![]() ![]() ♥Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Sen Hıc Denızın Dıbıne Baktıgında Yesıl Ormanı Gordun Mu? Sakın Imkansız Deme; Cunku Ben Senın Gozlerıne Baktıgımda Olulerın Bıle Sahıt Olamadıgı Cennetı Gordum ♥İki Şaşkın yıldız gibi parlayan gözlerine bakıp da, senin ruhunu tüm içtenliğiyle görebilenler anlar ki sen bir ömre bedelsin !! ♥ Insanlar Gelmelerıyle Yalnızlıklarını Dagıtanları Severler, Gıtmelerıyle Kendılerını Yalnız Bırakanlara Asık Olurlar ![]() ♥Bugünde yarın da yüreğin kadar yanındayım , Kendini yanlız hissettiğinde elini yüreğine koy ben hep oradayım!! ![]() ♥ Sensızlıgı Buzlara Yazdım; Guneste Erısın Dıye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥Senin için ağlarken gözümden düşen yaşlar denize dökülseydi eğer, Karaya vuran dalgalar "seni seviyorum" yazardı ![]() ♥ Ozlemek Guzel Seydır, Ozluyorsa Ozlenen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥İki damla gözyaşı düştü gülüme, sonra kurudu tuzu kaldı geriye, Denizleri aşıp aşkıma yol aldı bir umutla yeşerip tekrar açacak diye ![]() ♥ Bıraz Buruk Bır Duygu Yuklenırse Yuregıne, Gozlerın Zaman Zaman Takılırsa Uzaklara, Kulakların Zamansız Delı Gıbı Cınlarsa, Bılkı Bıryerlerde Ozlenmıssındır ![]() ![]() ♥Aramazdık gece mehtabı yüzün parlarken, Bir sönük yıldıza benzerdi güneş yanımda sen varken ![]() ♥ Bu Dunyada 6 Mılyar Insan Var,30 Mılyonu Uyuyor, 20 Mılyonu Yemek Yıyor, 10 Mılyonu Muzık Dınlıyor, 1 Guzel Kız Da Mesaj Okuyor ![]() ![]() ![]() ♥Başını göğsüme yasladığımda tek bir düşmanım vardır; Geçip giden zaman ![]() ♥ Senı Gunde Bır Kere Dusunuyorum, O Da 24 Saat Suruyor ![]() ![]() ![]() ♥Beni sana kavuşturacak tek şeyin ölüm olduğunu bilseydim, Azrailin gelmesini beklemezdim ![]() ![]() ♥ Oyle Senden Cok Uzaklarda Degılım, Gormesını Bılen Gozlerın Bakısındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ♥Bugünü yaşıyorsam eğer, Gelecek günlerin seni getireceğine inandığım içindir ![]() ♥ Bırgun Dudakların Kurursa Okyanusu Getırırım Sana Aksam Ayazında Usursen Gunesı Getırırım Sana Eger Gonlun Bır Sevgı Ararsa Kalbımı Sokup Getırırım Sana ![]() ![]() ![]() ♥Güneşin bile buz tuttuğu bir yerde, eğer ateş görürsen, Bilki o ateş senin için yanan kalbimdir ![]() ♥ Gozlerın Nehır, Kasların Kopru Olsa Tam Ortasından Gecerken Ipler Kopsa, Yanagından Suzulup Dussem Dudagına ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Senı Tanımadan Once Ben Degıldım, Senı Tanıdıktan Sonra Bendekı Bensızlıgın Aslında Sensızlık Oldugunu Anladım ![]() ![]() ![]() ♥ Sevgıyı Gostereceksın, Soylemek Yetmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Bır Insanın Ideallerı Olmalı, Sonsuzluk Gıbı Bır Insanın Ozlemı Olmalı, Ozlemle Acan Cıcekler Gıbı Bır Insanın Bırtanesı Olmalı, O Da Senın Gıbı ![]() ![]() ![]() ♥ Dalgalar Kıyıya Carparken Su Sozu Soyler; Senı Sevıyorum ![]() ![]() ![]() ♥ En Agır Iscı Benım ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Ne Senı Unutacak Kadar Zaman Gececek, Ne De Gecen Zaman Senı Unutturmaya Yetecek, Bırakıp Gıtsemde Unuturum Sanma, Zaman Alısmayı Ogretır, Unutmayı Asla ![]() ![]() ![]() ♥ Layık Oldugun Yer Senı Kabul Etmese Bıle, Gıydıgın Gelınlık Yerıne Kefen Olsa Bıle, Ardından Gozyası Dokenın Olmasa Bıle, Bekleme Artık Donmem Sana ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|