Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
barajdaki, ediliyor, eskişehir, karşı, siyanür, tahliye, tehlikesine

Eskişehir De Siyanür Tehlikesine Karşı Barajdaki Su Tahliye Ediliyor

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eskişehir De Siyanür Tehlikesine Karşı Barajdaki Su Tahliye Ediliyor

Eskişehir de Siyanür Tehlikesine Karşı Barajdaki Su Tahliye Ediliyor
Eskişehir de Siyanür Tehlikesine Karşı Barajdaki Su Tahliye Ediliyor

KÜTAHYA (CİHAN)- Kütahya'da, Eti Gümüş AŞ'ye ait tesisteki üç kademeli barajda, setlerden birinin çökmesi sonucu siyanürün çevreye yayılması tehlikesi bulunduğundan, tesiste üretim durduruldu Şirket yetkilileri, barajda bulunan suyun tahliye çalışmasına başladı

Kütahya’da 2006 yılında özelleşen Eti Gümüş AŞ’ye ait tesislerde bulunan ve üç kademeli setlerden birinin çökmesi ile setlerde bulunan suların ilk kademeye gelmemesi için şirket yetkilileri, barajlar içerisinde bulunan suyun tahliyesi çalışmasına başladı Jandarma, tesisler çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, çevrede bulunan vatandaşların işletme önünde eylem yapacağı öğrenildi

Eti Gümüş AŞ tesislerine en yakın köy 3 km uzaklıkta Barajda setlerin taşması durumunda Köprüören, Gümüşköy, Dulkadir Köyü, Kızılcakaya, Dedik Köyü, Aliköy Belde Belediyesi'nin tehlike altında olduğu belirtildi
Batok olarak tabir edilen su havzalarının derinliğinin her birinin 30 metre olduğu, bir tek havzada ise 1 milyon metreküpü aşkın siyanürlü suyun olduğu edinilen bilgiler arasında

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com