|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akıl, almaz, çekme, japonlardan, kopya, yöntemi |
![]() |
Japonlardan Kopya Çekme Yöntemi - Japonlardan Akıl Almaz Bir Kopya Çekme Yöntemi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Japonlardan Kopya Çekme Yöntemi - Japonlardan Akıl Almaz Bir Kopya Çekme YöntemiJaponlardan Kopya Çekme Yöntemi - Japonlardan Akıl Almaz Bir Kopya Çekme Yöntemi Japonlardan Kopya Çekme Yöntemi - Japonlardan Akıl Almaz Bir Kopya Çekme Yöntemi Koptum ve mutlaka sizlerle paylaşmam gerektiğini düşündüm bu karınca adamlar gerçektende çok zeki ve akıllılar İşte japonların kopya çekme yöntemi Malzemeler(Bant,A4 kağır,Bilgisayar,Su,Hayal gücü ) Okuyorsun Ve Zayıfını Kurtaramıyorsun Calısıyorsun Anlamıyorsun Caresi Burda Sizin İçin Japonlarin Nasil Kopya Cektigini Araştırdık Hemde ResimLi Anlattim Maksat Dersiniz Zayıf Olmasın:) İlk önce bilgisayarda kopyanın boyutunu "8" e getiriyoruz Kopyaları yazıcımızdan Alıyoruz Şeffaf bir bantla yazılarımızın üzerini bantlıyoruz Kopyaları kesiyoruz Bandı ıslatıp kağıttan ayırıyoruz Yavaşça Çıkarıyoruz Çıkardıktan sonra Bu Hali Alcaktır Kurutalım, okula ıslak ıslak götürmeyelim Burdan sonrası size kalmış hayal gücünüze |
![]() |
![]() |
|