Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akıl, almaz, çekme, japonlardan, kopya, yöntemi

Japonlardan Kopya Çekme Yöntemi - Japonlardan Akıl Almaz Bir Kopya Çekme Yöntemi

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Japonlardan Kopya Çekme Yöntemi - Japonlardan Akıl Almaz Bir Kopya Çekme Yöntemi

Koptum ve mutlaka sizlerle paylaşmam gerektiğini düşündüm bu karınca adamlar gerçektende çok zeki ve akıllılar

İşte japonların kopya çekme yöntemi
Malzemeler(Bant,A4 kağır,Bilgisayar,Su,Hayal gücü )

Okuyorsun Ve Zayıfını Kurtaramıyorsun Calısıyorsun Anlamıyorsun Caresi Burda Sizin İçin Japonlarin Nasil Kopya Cektigini Araştırdık Hemde ResimLi Anlattim Maksat Dersiniz Zayıf Olmasın:)

İlk önce bilgisayarda kopyanın boyutunu "8" e getiriyoruz

Kopyaları yazıcımızdan Alıyoruz

Şeffaf bir bantla yazılarımızın üzerini bantlıyoruz

Kopyaları kesiyoruz

Bandı ıslatıp kağıttan ayırıyoruz

Yavaşça Çıkarıyoruz

Çıkardıktan sonra Bu Hali Alcaktır

Kurutalım, okula ıslak ıslak götürmeyelim

Burdan sonrası size kalmış hayal gücünüze

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com