![]() |
23 Nisan Ront Örnekleri - 23 Nisan Rontları 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Rontlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 23 Nisan Ront Örnekleri - 23 Nisan Rontları 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Rontlar23 Nisan Ront Örnekleri - 23 Nisan Rontları 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Rontlar 23 Nisan Ront Örnekleri - 23 Nisan Rontları 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Rontlar 23 Nisan Rontları 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Rontları Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ront Örnekleri TAYFALAR Kalkın tayfalar Yüksek dalgalar Gemi yalpalar Kaptan çabalar lali lali cumpara lelli hah hah hah Gemimiz limanda Başımız dumanda Çekeriz ipleri İstemeyiz kumanda lali lali cumpara lelli hah hah hah İşte geldik biz Hazır olun siz Şarkı söyleriz Dans ederiz hepimiz lali lali cumpara lelli hah hah hah KRAL İDİM Bir zamanlar kral idim mısıra Şimdi kaldık kilim ile hasıra Şu bulguru kaynatalım Şu güzeli oynatalım Sen oyna ayşeee sen oyna Sen oyna ayşeee sen oyna Bir zamanlar kral idim mısıra Şimdi kaldık kilim ile hasıra Şu bulguru kaynatalım Şu güzeli oynatalım Sen oyna aliii sen oyna Sen oyna aliii sen oyna (isimler değiştirilerek devam eder) HOP HOP Bir gün okula giderken Herşeye dikkat ederken İnce bir ihtiyarcık Yürüdü yavaşcacık Hım hım hım hım Bir kız topla atladı Topu düştü patladı Pat pat pat Önce bir süslü hanım Yürüdü yürüdü adım adım Tralaylay tralaylay MOR ÇİÇEK Mavili mavili mor çiçek Mavili burdan geçecek Duvardan atlasana Patates toplasana Kızlar kıvır kıvırr Erkekler şıkır şıkır KRAL İDİM Bir zamanlar kral idim mısıra Şimdi kaldık kilim ile hasıra Şu bulguru kaynatalım Şu güzeli oynatalım Sen oyna ayşeee sen oyna Sen oyna ayşeee sen oyna Bir zamanlar kral idim mısıra Şimdi kaldık kilim ile hasıra Şu bulguru kaynatalım Şu güzeli oynatalım Sen oyna aliii sen oyna Sen oyna aliii sen oyna |
![]() |
![]() |
|