Tedbir Nafakası - Yoksulluk Nafakası Ve İştirak Nafakası Hakkında |
09-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tedbir Nafakası - Yoksulluk Nafakası Ve İştirak Nafakası HakkındaTedbir nafakası,hakimin sadece maaş bordrosuna istinaden bağlanırsa,o bordro ise mesai dahil matrah üzerine ise,üstelik bankalardan uzun süre için hacizli ise,hakim ısrarla tedbir nafakasını,sanki çıplak maaşmış gibi,1/4 üzerinden hesaplamışŞu anda 750 tl tedbir nafakası,artı bir yıllık alacak haczi kondu sırada,bana 220 tl geçinmek için kalıyorBorçlu olduğumu belgeledim ama gebze aile mahkemesi hakimi banane borcundan dedi750 karıma 220 bana oh ne ala dünyabu nasıl adaletÜstelik beni evden kovan eşimBir yıldır nerde oturur onuda bilmiyorumEvi nereye taşıdı,nerde,kimle o da belli değilDarp yok kavga yokDefol pislik dedi kovduŞaşırdım vallahi adalet nerde? |
Tedbir Nafakası - Yoksulluk Nafakası Ve İştirak Nafakası Hakkında |
09-11-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tedbir Nafakası - Yoksulluk Nafakası Ve İştirak Nafakası HakkındaÖncelikle geçmiş olsun diyorum malesef adalet konusunda benim de aklım karışık ne doğrudur ne gerçektir akıl sır erdirebilmiş değilim Bu konu hakkında size yardım edebilecek bir Avukatlık sitesi önereceğim Buradaki avukatlarımızın açıklamaları sizlere yardımcı olacaktır Anladığım kadarı ile kocaeli'desiniz vermiş olduğum linke tıklayın NAFAKA - GÖKER HUKUK BÜROSU - ( Av Sertif Gökçe - Av Abdullah Eryarsoy - 0262 322 70 60 ) |
|