Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, cemal, eldar, gasımov, hayatı, nigar

Nigar Cemal &Amp; Eldar Gasımov - Nigar Cemal Ve Eldar Gasımov Hayatı Biyografisi

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nigar Cemal &Amp; Eldar Gasımov - Nigar Cemal Ve Eldar Gasımov Hayatı Biyografisi

Nigar Cemal & Eldar Gasımov - Nigar Cemal Ve Eldar Gasımov Hayatı Biyografisi
Nigar Cemal & Eldar Gasımov - Nigar Cemal Ve Eldar Gasımov Hayatı Biyografisi Nigar Cemal elindeki Türk Bayrağı ile ödülünü almak üzere koşar adımlarla bayrağımızı sallayarak tüm Türk halkının tüylerini diken diken etti Türklerin gururusun Nigar Cemal forumsinsinet ekibi olarak Başarılarınızın devamını diliyorum

Nigar Camal (d 7 Eylül 1980; Bakü, Azerbaycan SSC, SSCB) Azerbaycanlı şarkıcı 2011 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Azerbaycan'ı Eldar Gasımov ile birlikte temsil etti Yarışmayı birinci sırada tamamlayan ikili, ülkesine ilk Eurovision birinciliğini getirdi

Hayatı

Nigar Camal 7 Eylül 1980'de Bakü'de doğdu 1985-1986 yıllarında çocuk müzik grubunda solist olmuştur 1988-1996 yıllarında Pöhre Respublika Müsabigesinde yer almış ve 1996 yılının Mayıs ayında yarışmanın gurur diplomasını kazanmıştır 1997 yılında 203 sayılı okulu bitirmiştir 1997 yılında Hazar Üniversitesi'nin İktisadi ve İdari Bilimler bölümünü kazandı 2001 yılında buradan mezun oldu 2005 yılında evlenmiş ve Londra'ya göçmüştür R&B ve soul tarzlarında şarkı söylemektedir

11 Şubat 2011 tarihinde Azerbaycan adına Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkesini temsil etmeye hak kazanmıştır Eldar İle Eurovision birincisi olup, ülkesine ilk Eurovision birinciliğini getirmiştir

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Eldar Kasımov sayfasından yönlendirildi)
Eldar Gasımov
Eldar Qasımov Doğum adı Eldar Gasımov Doğum 1 Eylül 1989 (21 yaşında)
Bakü-SSCB Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar Pop Meslekler Şarkıcı Eldar Gasımov (Azerbaycan: Eldar Qasımov; d 1 Eylül, 1989; Bakü, Azerbaycan SSC, SSCB) Azerbaycanlı şarkıcı 2011 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Azerbaycan'ı Nigar Camal ile birlikte temsil edecektir
2011 Eurovision Şarkı Yarışması

11 Şubat 2011 tarihinde Azerbaycan adına Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkesini temsil etmeye hak kazanmıştır Eldar, 2011 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ilk yarıfinalde yarışacak

Kaynak:Vikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba konu içerisindeki yazılar bana aittir değiştirilmesini istiyorum
Saygılar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

kalpcafe´isimli üyeden Alıntı

Merhaba konu içerisindeki yazılar bana aittir değiştirilmesini istiyorum
Saygılar

Konu içerisindeki yazılar tamamen değiştirilmiştir vikipedia'dan alıntı ile kaynak gösterilmiştir Saygılar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Tebrikler Azerbaycan Türk Gururu olarak tarihe adınızı yazdırdınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com