|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
biyografisi, cemal, eldar, gasımov, hayatı, nigar |
![]() |
Nigar Cemal &Amp; Eldar Gasımov - Nigar Cemal Ve Eldar Gasımov Hayatı Biyografisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nigar Cemal &Amp; Eldar Gasımov - Nigar Cemal Ve Eldar Gasımov Hayatı BiyografisiNigar Cemal & Eldar Gasımov - Nigar Cemal Ve Eldar Gasımov Hayatı Biyografisi Nigar Cemal & Eldar Gasımov - Nigar Cemal Ve Eldar Gasımov Hayatı Biyografisi Nigar Cemal elindeki Türk Bayrağı ile ödülünü almak üzere koşar adımlarla bayrağımızı sallayarak tüm Türk halkının tüylerini diken diken etti Türklerin gururusun Nigar Cemal ![]() ![]() ![]() ![]() Nigar Camal (d ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatı Nigar Camal 7 Eylül 1980'de Bakü'de doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 11 Şubat 2011 tarihinde Azerbaycan adına Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkesini temsil etmeye hak kazanmıştır ![]() ![]() ![]() Vikipedi, özgür ansiklopedi (Eldar Kasımov sayfasından yönlendirildi) Eldar Gasımov Eldar Qasımov Doğum adı Eldar Gasımov Doğum 1 Eylül 1989 (21 yaşında) Bakü-SSCB Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar Pop Meslekler Şarkıcı Eldar Gasımov (Azerbaycan: Eldar Qasımov; d ![]() ![]() ![]() 2011 Eurovision Şarkı Yarışması 11 Şubat 2011 tarihinde Azerbaycan adına Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkesini temsil etmeye hak kazanmıştır ![]() ![]() Kaynak:Vikipedia |
![]() |
![]() |
![]() |
Nigar Cemal &Amp; Eldar Gasımov - Nigar Cemal Ve Eldar Gasımov Hayatı Biyografisi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nigar Cemal &Amp; Eldar Gasımov - Nigar Cemal Ve Eldar Gasımov Hayatı BiyografisiMerhaba konu içerisindeki yazılar bana aittir değiştirilmesini istiyorum Saygılar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nigar Cemal &Amp; Eldar Gasımov - Nigar Cemal Ve Eldar Gasımov Hayatı BiyografisiAlıntı: kalpcafe´isimli üyeden Alıntı Merhaba konu içerisindeki yazılar bana aittir değiştirilmesini istiyorum Saygılar ![]() Konu içerisindeki yazılar tamamen değiştirilmiştir vikipedia'dan alıntı ile kaynak gösterilmiştir Saygılar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nigar Cemal &Amp; Eldar Gasımov - Nigar Cemal Ve Eldar Gasımov Hayatı BiyografisiTebrikler Azerbaycan Türk Gururu olarak tarihe adınızı yazdırdınız ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|