Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2011, 2aşama, aşama, başvuru, işlemleri, seviye, sts, sınavı, tarihi, tesbit

2011 Sts 2. Aşama Başvuru İşlemleri, 2011 Seviye Tesbit Sınavı 2.Aşama Başvuru Tarihi

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2011 Sts 2. Aşama Başvuru İşlemleri, 2011 Seviye Tesbit Sınavı 2.Aşama Başvuru Tarihi

2011 STS 2 Aşama Başvuru İşlemleri, 2011 Seviye Tesbit Sınavı 2Aşama Başvuru Tarihi,
2011 STS 2 Aşama Başvuru İşlemleri, 2011 Seviye Tesbit Sınavı 2Aşama Başvuru Tarihi

2011 STS 2 Aşama Başvuruları,
STS 2 Aşama Başvuru İşlemleri 2011,
2011 STS 2 Aşama Sınavı Başvuru İşlemleri,

ÖSYM tarafından yapılacak 2011 Seviye tesbit sınavı, 2 Aşama için başvurular 4 ila 13 Nisan 2011 tarihleri arasında alınacaktır

Konuyla ilgili ÖSYM duyurusu;

Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denklik Yönetmeliği uyarınca, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından yapılacak olan Seviye Tespit Sınavının (STS), 2 Aşaması 29 Mayıs 2011 tarihinde Ankara’da yapılacaktır

ÖSYM tarafından yapılacak STS 2 Aşama için başvurular 4 – 13 Nisan 2011 tarihleri arasında alınacaktır

STS 2 Aşama için başvuracak adaylar;
2011 STS Kılavuzu ile Aday Bilgi Formuna ÖSYM'nin wwwosymgovtr internet adresinden başvuru tarihleri içerisinde ulaşabilirler Sınav ve başvuruların nasıl yapılacağına ait ayrıntılı bilgi 2011 STS Kılavuzundan edinilebilir Kılavuz basımı ve dağıtımı yapılmayacaktır

Adaylara duyurulur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com