Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıklandı, defne, fosterin, joy, kesin, sebebi, ölüm

Defne Joy Fosterin Kesin Ölüm Sebebi Açıklandı

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Defne Joy Fosterin Ölüm Sebebi
Defne Joy Foster Neden Öldü
Defne Joy Fosterin Ölüm Sebebi Nedir?

Foster'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı gasilhanesine getirildi

Foster'in arkadaşı tiyatrocu Arda Esen burada açıklamalarda bulundu Esen, Foster'in ölüm sebebinin ilk belirlemeye göre astıma bağlı solunum yetmezliği olduğunu söyledi

4 AY SONRA

Yaklaşık 4 ay önce hayatını kaybeden sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın ölüm nedeni Adli Tıp raporuyla kesinleşti

Aylardır süren incelemelerin sonucunda hazırlanan raporda, ''Astım, alkol ve ilaçlar reaksiyon oluşturarak müşterek nedenle ölüme neden olmuş'' ifadesi yer aldı

Adli Tıp Kurumu Başkanı Doçent Doktor Haluk İnce “İlaçları kanında bulduk, içkiyle birleştiğinde kalbi durdurabileceği sonucuna ulaştık'' dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com