Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
3dünya, nedenleri, nelerdir, olası, savaşı

Olası 3.Dünya Savaşı Nedenleri Nelerdir

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Olası 3.Dünya Savaşı Nedenleri Nelerdir

OLASI 3DÜNYA SAVAŞI NEDENLERİ
Olası 3dünya savaşı nedenleri nelerdir
OLASI 3DÜNYA SAVAŞI NEDENLERİ

11 Eylül sonrası amerika'da ve avrupa'da tırmanan müslümanlara karşı sert tutum takınılması dikkatinizden kaçmamıştır müslümanların potansiyel terörist olarak lanse edilmeleri ve son karikatür olayının ardından olası 3 Dünya savaşı'nın sebeplerini düşünmeye başladım Din Belki de savaş için bir araç olacak Önceleri 3 dünya savaşının su ya da değerli madenler sebebiyle olacağını düşünürdüm Ama şimdi aklımda bir sürü soru işareti var ve düşündükçe yenileri ekleniyor

AB'nin, Türkiye'yi kalabalık ve vasıfsız nüfusu nedeniyle istemediğini biliyoruz ama tüm islam ülkeleriyle dertleri nedir? Bu karikatürlere müslümanların tepki göstereceğini biliyorlardı Bunun düşünce özlürlüğünden çok başka bir sebebi olduğunu düşünüyorum ama ne olduğunu bulamıyorum Teknolojileri çok gelişti de; bunu denemek için hedef mi arıyorlar? Amerika ve İngiltere gibi yayılmacı politikaya sahip, haçlı seferi ile Irak'a girdiklerini söyleyen ve savaş çığırtkanı iki ülke neden bu karikatür olayında "ılımlı" bir portre çiziyor?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com