![]() |
Kızlardan Admin Olursa |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Kızlardan Admin OlursaForumu kızlar yönetseydi nolurdu? -Şekerim şu konuyu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum ![]() -Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cıyyak pembe ) -Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin ![]() -Bundan böyle forumun adı gri-girls -artık smileyler kel olmayacak -bulusmalara erkek üyeleri istemiyorus ![]() ![]() -Erkek yöneticiler istemiyoruz -genel olarak konular diyet-spor makyaj ağırlıklı olurdu forum başlıkları -forumsuz sevgili bulma merkezi tıklayın yalnız kalmayın -aldatıldığınızı nasıl anlarsınız -akşam yemeğe ne pişirsek -kadının sesi, foruma kulak verin -zerda ablanıza derdinizi anlatın -Hangi renk oje kullanıyorsunuz? -Kac erkek aldattınız? -Hiç bir erkege tokat attınızmı? sanırım yok arama öyle diyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kızlardan Admin Olursa |
![]() |
![]() |
#2 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Kızlardan Admin Olursa![]() ![]() ![]() Birazcık kızlara haksızlık olmadı mı?Fazla abartılı ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Kızlardan Admin Olursa |
![]() |
![]() |
#3 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Kızlardan Admin OlursaBence de haksızlık benim fikrim değil (Alıntı) tam tersini düşünüyorum aslında ![]() |
![]() |
![]() |
|