![]() |
İş Planı Hangi Başlıklardan Oluşur? |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() İş Planı Hangi Başlıklardan Oluşur?Yönetici Özeti Şirketin Tanımı Hukuki Yapısı İşin Tanımı ve Geçmişi Şirketin Mevcut Durumu Geleceğe Dönük Planlar Ana Yönetim Yapısı Vizyon ve Misyon Şirketin Misyonu Şirketin Vizyonu Kurumsal Değerler ve Yaklaşım Strateji Özeti Ürün ve Hizmetlerin Tanımı Ürün ve Hizmetilerin Özeti Ürün ve Hizmetlerin Avantajları Ürün ve Hizmetlerin Özellikleri Ürün Geliştirme Faaliyetleri Sektör Analizi Sektörün Genel Durumu Sektörün Önde Gelenleri Sektörün Eğilimleri ve Büyüme Potansiyeli Hedef Pazar Pazar Yapısı ve Göstergeleri Pazar Eğilimleri ve Büyüme Potansiyeli Pazar Büyüklükleri Pazarlama Planı Pazarlama Stratejileri Pazarlama Taktikleri Pazarda Konumlandırma Halkla İlişkiler Satış Planı Satış Stratejileri Satış Süreçleri Satış Ekibi Dağıtım Kanalları Rekabet Analizi Rekabetin Durumu Pazar Payı Analizleri Rakipler Rekabet Avantajları Pazara Girişteki Engeller İşletim Planı İşletmenin Yeri İşletmenin Sahibi Ekipman Satın Alma Politikaları Üretim Politikaları Kalite Kontrol Ölçütleri İdari Prosedürler Personel ve Eğitim Yönetim Kontrol Sistemleri Organizasyon Yapısı Yönetim Ekibi Üst Yönetim Yönetim Kurulu Danışma Kurulu Profesyonel Hizmet Sağlayıcılar Finansal Plan Finansal Özet (varsa)Yatırım Talebine İlişkin Bilgiler Fon Kaynakları ve Kullanımı Finansal Projeksiyonlar Finansal Varsayımlar Geçmişe Ait Finansal Verilere Finansal Oranlar Ekler Ürün Numuneleri/Resimleri Yöneticilerin Özgeçmişleri Hukuki Belgeler Diğer Önemli Bilgiler
![]() |
|