Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
efsane, gürgür

Son Efsane Gırgır

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Son Efsane Gırgır

Son Efsane Gırgır

Şimdi neden Gırgır yok? Ne oldu da Gırgır bitti? Bir daha Gırgır gibi bir dergi çıkar mı?
Türk mizahında işler kötü mü gidiyor?
Gırgıra emek veren, Gırgır ekolünün içinde yetişen tüm yazar, çizerlere bu soru hep sorulur
Bana da bu sorular Gırgır tiryakileri tarafından çok soruluyor Bende dilimin döndüğünce anlatmaya çalışıyorum
Bu kitapta bu soruların yanıtını vermeye çalışırken geçmişe uzun bir yolculuk yaptım Anılar canlandı Ve bu anılardan bir kısmını bu kataba aktardım
Kitabı okurken çok özlediğimiz 80''li yıllara bir yolculuk yapacağınızı düşünüyorum
Gırgırlı günleri anlatırken değişen Türkiye''nin bir belgesel filmini çektiğimi hissettim
Milyonlara ulaşmış Gırgır''ı anlatmak hiç de kolay olmadı Bu kitabın tarihine tanıklık edeceğini bildiğim için mümkün olduğunca dikkatli olmaya çalıştım Eksik gedik hiçbir şey kalmasın istedim

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,15 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com