Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
homur, mizah, seçkisi

HOMUR MİZAH SEÇKİSİ

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

HOMUR MİZAH SEÇKİSİ

HOMUR MİZAH SEÇKİSİ

HOMUR
''Anadolu''nun bir kasabasında bir nalbant dükkânı görmüştük bir vakit, dükkân silme at nalı doluydu; ocağın başındaki belki yüz yaşındaki adam sürekli at nalı yapıp, ürettiklerini tezgâha diziyordu Ama dikkat ettim o kasabada görünürde at yoktu, gelişen teknoloji at gereksinimini kaldırmıştı, motorlu araçlar dolanıyordu her yerde Sorduk o yüz yaşındaki adama; ''Neden bu kadar çok at nalı yapıyorsun?'' diye, adamın yanıtı ilginçti ''Buradaki tek nalbant benim, ben yapmazsam başka kim yapacak?'' Belli ki mesleğine karşı bir sorumluluğu vardı yaşlı nalbantın Atsız köylü nalbantları için işsizlik kaçınılmazdır Ama yüz yaşındaki adam, mucize gerçekleştirmişti, hiç kullanılmayacağını bile bile nal yapmayı inatla sürdürüyordu ancak tek bir kazancı vardı o nal yaptıkça mesleği de yaşama devam ediyordu Biz bu dergiyi ''Atsız köyün işsiz nalbandı'' sloganıyla çıkarttık''

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
17,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com