![]() |
Kız Kardeş... |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
Kız Kardeş...Adam New York'ta luks bir randevu evinin kapisini calar: Merhaba, Samantha ile gorusmek istiyorum ![]() Bir dakika efendim ![]() Adami iceri alirlar ![]() Beni aramissiniz ![]() Evet ![]() ![]() Tamam ama benim tarifem biraz pahalidir ![]() ![]() Parasi onemli degil ![]() ![]() Beraberce yukari cikarlar ![]() ![]() ![]() Samantha ile gorusmek istiyorum ![]() Beyefendi baska kizlarimiz da var ![]() Umurumda degil, Samantha ile gorusecegim ![]() Samantha gelir :Yine mi sen! Evet ![]() ![]() Yalniz fiyatimi hatirliyorsun degil mi? Bin dolar ![]() Hic onemli degil ![]() ![]() Birlikte yukari cikarlar,o geceyi de beraber gecirirler ![]() Merhaba, Samantha ile gorusmek istiyorum ![]() Samantha asagi iner: Tanrim, yine mi! Bak, devamli musterilere indirim falan yapmiyorum ![]() ![]() Onemli degil ![]() ![]() Yine yukari cikarlar ![]() Benden bu kadar hoslanman cok guzel ama anlayamiyorum ![]() ![]() -"Tel Aviv ![]() Tel Aviv mi? Benim kizkardesim de Tel Aviv'de yasiyor ![]() -"Biliyorum, sana getirmem icin bana üçbin dolar verdi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|