Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilmeceleri, türk

Türk Bilmeceleri

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türk Bilmeceleri

Türk Bilmeceleri

Pratik ve Genis Uygulamali Ingilizce Gramer
The Practical English Grammar For Turks

Bugüne kadar ülkemizde yayinlanan Ingilizce Gramer kitaplarinin çogu çeviri oldugu için, daha çok, Avrupa dilleri gözönüne alinarak, degisik egitim kosullarina göre hazirlanmistir
Elinizdeki bu gramer kitabi ise, çesitli düzeydeki Ingilizce ögrenenlerin durumlari gözetilerek, özellikle Türk ögrencileri için ve Türk egitim kosullarina göre hazirlanmistir
Bu bakimdan her ögrencinin kolaylikla yararlanabilecegi, bol örnekli, sade açiklamali kitabimiz, Ingilizceyi ögrenmek isteyen herkese kaynak olacak niteliktedir
Ele alinan Ingilizce Gramer konularinin pekistirilmesi için, kitabimizda yüze yakin alistirmaya yer verilmistir

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
2,65 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com